Öküz öldü ortaklık bozuldu!

Başkanlığı döneminde esnaf odasına ait taşınmazları kurduğu vakfa aktaran Bayram Çavuşoğlu’na o dönemki veznedarı Mustafa Birol Kalyoncu, sosyal medya üzerinden zehir zemberek eleştirilerde bulundu: Musalla taşında hak ödeyemezsin

Öküz öldü ortaklık bozuldu!

Başkanlığı döneminde esnaf odasına ait taşınmazları kurduğu vakfa aktaran Bayram Çavuşoğlu’na o dönemki veznedarı Mustafa Birol Kalyoncu, sosyal medya üzerinden zehir zemberek eleştirilerde bulundu: Musalla taşında hak ödeyemezsin

10 Mart 2021 Çarşamba 11:40
Öküz öldü ortaklık bozuldu!

Dostlukları seçime kadarmış!

Bilindiği gibi Ümraniye Esnaf Odası’nın uzun yıllar başkanlığını yapan Bayram Çavuşoğlu, odaya ait taşınmazları, kurduğu vakfa aktarmıştı. Vakfın o dönemki Veznedarı ise Mustafa Birol Kalyoncu idi. Çavuşoğlu ve Kalyoncu arasındaki çıkar ilişkisi oda seçimlerine dahi yansımıştı. Mustafa Birol Kalyoncu, Bayram Çavuşoğlu’nun adayı olarak seçime girmiş ama kazanamamıştı.

Para bitti kavga başladı

O dönemde hem Çavuşoğlu hem de Kalyoncu, İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi’nde odanın zararına sebebiyet verdiklerinden dolayı yargılanmış ve ceza almışlardı. Vakıftaki taşınmazların mahkeme sürecinden dolayı kullanılmaması ve muslukların kesilmesi fitili ateşledi. Mustafa Birol Kalyoncu, Çavuşoğlu’na ağır eleştirilerde bulunmaya başladı.

Kalyoncu son olarak sosyal medya hesabı üzerinden Çavuşoğlu’nu hak yemekle itham etti. İşte o zehir zemberek açıklamalar:

‘’Başkan Kul hakkı var’’

Zulmün olduğu yerde tarafsızlık namussuzluktur… Milletimizin, Esnafımızın ve Zanaatkarlarımızın imkanlarıyla maddiyatları ile kurulan Vakıfta Başkan olacaksın. Hem de ölene kadar! Vakıf binasını ofisin gibi kullan hatta oturduğun evin bitişik arsası da Vakıf arazisi olsun Ailece kullan ( Boğaz manzaralı ). Esnafın ve zanaatkarların imkanı olan Vakfı şahsı malı gibi kullan! Esnafa, zanaatkarlara bu güne kadar bir faydası görülmemiş! Yapma Başkan yapma kul hakkı var!

‘’Musalla taşında hak ödeyemezsin’’

Musalla taşında hak ödeyemesin! Vakıf Yöneticisi olmak demek vakıf başkanına yalakalık mı yoksa Esnaf ve Zanaatkarların hakkını korumak mı? Esnaf ve sanatkar doğruyu yanlışı görecek kadar feraset sahibi her neyin ne olduğunu bilecek derecede basiret sahibidir. Sayın Vakıf yönetimindeki arkadaşlar elinizi vicdanınıza koyun düşünün. Bir Başkanınız var. Vakıflar müfettişleri tarafından zimmet aldığı rapor edilmiş. Vakıflar müfettişleri tarafından görevi kötüye kullanmaktan rapor edilmiş. Hala bu başkana destek verirken ailenize ve çocuklarınızın yüzüne nasıl bakacaksınız, Tüm çevrenize ne anlatacaksınız? Lütfen buna dur deyin.

Son Güncelleme: 16.03.2021 13:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3