Hüseyin Sağ’dan İmamoğlu’nun ‘A Takımına’ Ağır Eleştiri

CHP’li eski meclis üyesi Hüseyin Sağ sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun açıkladığı ‘A Takımına’ ağır eleştiriler yöneltti.

Hüseyin Sağ’dan İmamoğlu’nun ‘A Takımına’ Ağır Eleştiri

CHP’li eski meclis üyesi Hüseyin Sağ sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun açıkladığı ‘A Takımına’ ağır eleştiriler yöneltti.

08 Ağustos 2019 Perşembe 21:30
Hüseyin Sağ’dan İmamoğlu’nun ‘A Takımına’ Ağır Eleştiri

CHP’li eski meclis üyesi Hüseyin Sağ sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun açıkladığı ‘A Takımına’ ağır eleştiriler yöneltti. Sağ yaptığı açıklamada İmamoğlu’nun açıkladığı ‘A Takımı’ listesinde sosyal demokrat, emekçi, parti içerisinde aktif görevler üstlenmiş kimsenin olmadığına vurgu yaparak; “Partinin evlatları var mı? Yıllarca Belediyeden ve Hükümetten dışlanmış, inandığı değerlerden taviz vermediği için iş bulamamış, yetenekli olmasına rağmen görevde yükseltilmemiş, haksızlığa uğramış kim var bu listede?” dedi.

Hüseyin Sağ’ın yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

İstanbul’u yönetecek kadro açıklandı. Bu kadro hayırlı falan olmaz tek bir tanıdığım yok tanıdığı olan var mı? Solcu, sosyal demokrat, emekçi var mı? Sandık başlarında, okul bahçelerinde nöbet tutan, demokrasiyi koruyan, emek veren insanlar var mı? Partinin evlatları var mı? Yıllarca Belediyeden ve Hükümetten dışlanmış, inandığı değerlerden taviz vermediği için iş bulamamış, yetenekli olmasına rağmen görevde yükseltilmemiş, haksızlığa uğramış kim var bu listede? Bilmiyorum yahu şu garip solcular hiç iktidarın tadını çıkaramadılar hep kenarda itilmiş haldeler. Unutmayalım CHP örgütü ve bileşenleri ağırlıklı sol eğilimli, kökenli, sol değerlere, emeğin üstünlüğüne, adil yaşama inanan insanlar olmalarına rağmen listeye bak sanki atayan parti üyesi değil bağımsız.

Bu kadro ne yapacak? İstanbul’u mu yönetecek, İstanbul’un rantını mı yönetecek? Rantın yönü değişen bir İstanbul değil bizim istediğimiz. Belediye eliyle yürütülen kamu hizmetlerini nitelikli bir şekilde alan, şişmiş trafikte saatlerce beklemeyen, yaşanabilir bir İstanbul istiyoruz biz. Emeği, üretimi üstün gören bir İstanbul yönetimi. Daha yeşil bir kentte yaşamak, betonlaşmaya direnmek istiyoruz. Biz müteahhit değiştirmek için değil anlayış değiştirmek için oy verdik, çalıştık, çabaladık, inandık, milyonlarca İstanbullunun inanmasını sağladık. Ama bu kadro beni bile inandıramıyor!

Her dediğimiz çıktı yine çıkacak. Adam arsa üretim uzmanı ne arsa üretirsin artık @⁨Beylikdüzü Ekrem İmamoğlu⁩ bravo ama göreceğiz bu atamaları kendi payıma hiç unutmayacağım kendime verdiğimiz mücadeleye hakaret olarak kabul ediyorum. Bir soruda 95 yıllık Çınar diyoruz boşuna çınar olmuş tek bir yetişmiş liyakat sahibi kadrosu yok. Benim bildiğim kendilerini liyakat sahibi olarak gördüğümüz bedel ödemiş Proflar, Akademisyenler, Stk yöneticileri, Siyasetçilerimiz, hepsi yalanmış atın diplomaları çöpe bitaneniz bile liyakat sahibi değilsiniz insan TOKİ’de çalışır arsa üretir Koç grubunda çalışır işiniz gücünüz idealistlik hakkettiniz az bile size. Artık grubumuzun umudu kırılmıştır. Hakikaten birkaç arkadaşımla ilgili genel müdürlük düzeyinde umudum vardı yönetim kurulu üyeliklerinde belli artık yorumlar çoğalır. Her Şey Nasıl Terse dönecek göreceğiz görüşlerim sadece beni bağlar.

Son Güncelleme: 09.08.2019 21:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72