Elbise Kolisinden Çıkanı Görünce Şok Yaşadılar

Giyim mağazasına gelen elbise kolisinin içinden çıkan yılan iş yerinde paniğe neden oldu.

Elbise Kolisinden Çıkanı Görünce Şok Yaşadılar

Giyim mağazasına gelen elbise kolisinin içinden çıkan yılan iş yerinde paniğe neden oldu.

03 Ağustos 2017 Perşembe 13:28
Elbise Kolisinden Çıkanı Görünce Şok Yaşadılar

Bolu'da, bir giyim mağazasına gelen elbise kolisinin içinden çıkan yılan iş yerinde paniğe neden oldu. Mağaza çalışanlarının panik olmasıyla beraber kolinin içinden çıkmaya çalışan yılan tekrar kolinin içine girdi. Mağaza yetkilisi ise müşterilerini dışarı çıkararak, durumu Bolu Belediyesi İtfaiye ekiplerine haber verdi. Yılanı yakalayan itfaiye ekipleri, yılanı özel bir torbaya koyarak doğaya salınmak üzere götürdü

Bolu'da bir giyim mağazası Ankara'dan kıyafet siparişi verdi. Kıyafetler, İzzet Baysal Caddesi üzerinde bulunan mağazaya koliler içinde getirildi. Ambar görevlisi tarafından iş yerine yerleştirilen kolilerden birisinin yırtık olduğu bölümden yılan çıktığını gören mağaza çalışanları büyük bir panikle dışarı çıktılar.

Mağaza çalışanlarının panik olmasıyla beraber kolinin içinden çıkmaya çalışan yılan tekrar kolinin içine girdi. Mağaza yetkilisi ise müşterilerini dışarı çıkararak, durumu Bolu Belediyesi İtfaiye ekiplerine haber verdi.

Bolu Belediyesi İtfaiye ekipleri, yılan türü canlıları yakalamak için kullandığı özel aletle önce yılanın bulunduğu kolinin içindeki elbiseleri çıkardılar. Kolinin içinden tüm elbiselerin çıkmasıyla birlikte itfaiyeekiplerini gören yılan, kaçmaya çalışırken kuyruğundan yakalandı. Daha sonra kafasından da yakalanan yılan özel bir torbaya konularak doğaya salınmak üzere götürüldü.

Son Güncelleme: 03.08.2017 15:04
Anahtar Kelimeler:
BoluGiyimYılanMağaza
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3