DAYMED 2011 GÖNÜLLÜLERİ GÖREVE HAZIR

DAYMED 2011 Ümraniye bölgesi gönüllülerinin Acil Müdahale Ekibinin ileri düzey Arama Kurtarma eğitimi devam ediyor. Ekip üyeleri son olarak Ballıkayalar ‘da 2 günlük kamp yaptı.

DAYMED 2011 GÖNÜLLÜLERİ GÖREVE HAZIR

DAYMED 2011 Ümraniye bölgesi gönüllülerinin Acil Müdahale Ekibinin ileri düzey Arama Kurtarma eğitimi devam ediyor. Ekip üyeleri son olarak Ballıkayalar ‘da 2 günlük kamp yaptı.

01 Aralık 2020 Salı 14:00

Kısa adı DAYMED 2011 olan Doğal Afetler ve Yoksullukla Mücadele Eğitim Derneği’nin gönüllü müdahale Ekibinin ileri düzey Arama Kurtarma eğitimi devam ediyor. Sivil, katılımcı, kapsayıcı ve kuşatıcı bir sivil toplum kuruluşu olan DAYMED 2011, afet bilinci yüksek bir toplum oluşturmak için bu güne kadar birçok organizasyon ve projeye imza attı. Olası İstanbul depreminin daha çok konuşulduğu bu günlerde DAYMED’in önemi ve çalışmaları dikkat çekiyor. Ekip üyeleri en son Ballıkayalar ‘da 2 günlük kamp yaptı.

Yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren DAYMED 2011 Başkanı Ayhan Keçe, ‘’Bu hafta 2 gün boyunca Kocaeli Ballıkayalar Kamp Alanı'nda ‘Yüksek açıdan dik iniş’, ‘Yüksek açıdan yatay geçiş’, ‘Sedye çeşitleri ve bağlama yönetimleri’ ve ‘Yatay, dikey, paralel tahliye’ konularında eğitimimizi tamamladık. Soğuk ve çetin arazi şartlarında tamamladığımız eğitimimizden aklımızda kalan; gecenin soğuğu, sularımızın buz tutması ya da sakatlanmalarımız değil, olası bir afet durumunda vatanımıza ve milletimize bir nebze olsun katkı sağlayabilecek olabilmenin düşüncesinin verdiği duygunun sıcaklığı olacaktır. Bize bu eğitimi veren MAG-AME Başkanı ve tüm ekibine teşekkür ederiz.

DAYMED 2011 üyesi bölgemiz gönüllüleri, diğer bir ifade ile maddi manevi fedakarlıkta sınır tanımayan çok değerli yol arkadaşlarımız; iyi ki varsınız... Ve bu zorlu eğitimi başarıyla tamamlayan her bir gönüllüyü gönülden tebrik ederiz...


 

Son Güncelleme: 02.12.2020 15:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72