BATININ EKONOMİK AMBARGO OYUNU

BATININ EKONOMİK AMBARGO OYUNU

07 Ağustos 2018 Salı 13:14
BATININ EKONOMİK AMBARGO OYUNU

Ne zaman ekonomik hamle yaparsak Amerikan ambargosu gelir. Dost geçinen, müttefik diyen bu ülkeler o kelimeleri kullanmak için kullanırlar. Atatürk;! Askeri zaferler ekonomik zaferlerle taçlandırılmazsa kalıcı olmaz’ demiş. Demek oluyor ki ilk bu şeytanların hışmına Atatürk uğramış. Tarihini bil ki Türk ulusuna sadece çıkarları için dost görünen ülkeleri gör. Şayet 1929 ambargosu olmasaydı bugün sanayileşmeyi o dönemde tamamlamış olacaktık. Yine 1950 seçimlerinden sonra uyutulan ve uyuyan dev uyanmış rahmetli Adnan Menderes Amerika’nın hışmına uğramıştır. Gerekçe yine aynı: Ülkeni kalkındırma. Ve hayatı ile ödemiş. İç ve dış düşmanlar uyumuyor, yalanlarla hep uyutuyor. Amerika şimdi de aynı hamleleri yapıyor. Amerika ve yandaşlarına o elimizden düşürmediğimiz dolarları suratlarına atalım. Diyelim ki uyuttuğunuz dev uyandı. Artık uyutamazsınız. Bundan sonrası ‘80 milyon el eledir’ mesajını çok güçlü şekilde verelim. Yerli işbirlikçiler Türkiye’ye ömür biçerek Amerika’nın işini kolaylaştırmak istiyorlar.

Şeytanın yaptıklarına devam edelim; Demirel’i yine kalkındırıyorsun diyerek 7 kez muhtıra ile gönderdiler. Ecevit hükümetine ambargo ve daha sonra Turgut Özal hükümetine aynı şeyler. Tarih böyle devam eder. Bu sayfaları bir açarsak kimleri kullanmışlar, kimleri kullanamamışlar. Şer güçlerini hep kalkınmakta olan ülkemizde görürüz, yerlerde sürünürken adları sonradan yok olur. Onların hakların yemeyelim! IMF denilen mekanizmayı devreye sokarlar. Zor günlerde IMF ile hakimiyeti ellerine alırlar. ‘Türk’ün Türk’ten başka dostu yok’ diyenlere selam olsun. Şeytan her dönemde olacak. Şeytana rağmen sen nesin? Uyma şeytana. Şeytan seni har vurur harman savurdurur. Bu şekilde ebedi dünyanı yok ederler. İnsanın ekonomisinde de tasarruf çok önemlidir. Har vurup harcamalarda da bir tuzak var. Yabancı şirketlerle kuşatılmış bir Türkiye (kalkınma şirketlerini tenzih ediyorum, tüketime dayalı şirketlerden bahsediyorum) gereksiz harcama şeytanın işidir. Ülke olarak da tasarrufa önem verirsek yerli ve milli olursak bizi kimse yıkamaz. Enstrümanlarını ellerinden atmış oluruz. Şimdiden gazanız mübarek olsun, eviniz nurlarla dolsun. Selam ve sevgiler..

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüseyin Yavaş 2023-03-18 14:09:12

Ne yazık ki,kendi çocuklarımıza bile bu gerçeği yabancı firamaların tüketim tuzaklarını anlatamıyoruz.

banner3

banner72