AK PARTİLİ POYRAZ’DAN SİYASİ RÜŞVET Mİ?

Mesaisinin büyük bölümünü park ve bahçeleri gezerek dolduran Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz bu hobisine bir yenisini ekledi: Belediye binası önünde vatandaşları partiye üye yapmak..

AK PARTİLİ POYRAZ’DAN SİYASİ RÜŞVET Mİ?

Mesaisinin büyük bölümünü park ve bahçeleri gezerek dolduran Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz bu hobisine bir yenisini ekledi: Belediye binası önünde vatandaşları partiye üye yapmak..

12 Ekim 2020 Pazartesi 11:37
AK PARTİLİ POYRAZ’DAN SİYASİ RÜŞVET Mİ?

AK Partinin İstanbul'da başlattığı yeni üye kazandırma kampanyasına Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz da belediye binasından katıldı. AK Partili Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın, belediye binası önünde vatandaşları partiye üye yapması tepki çekti. Poyraz, belediye binası önünde vatandaşların AKP’ye üyelik formlarını doldururken çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından “Her şey Türkiye için diyerek ailemize yeni üyeler kazandırıyoruz” notuyla paylaştı.

İSTERSEN ÜYE OLMA!

Ak Parti’nin İstanbul’da yeni üye kazandırma kampanyasında Çekmeköy’ün nasıl derece yaptığı da bu fotoğrafla ortaya çıkmış oldu. Belediyeye veya belediye bahçesinde spor yapmaya gelen vatandaşların Başkan Poyraz tarafından üye yapılması hiç de zor olmasa gerek.

BELEDİYEDE İŞİ OLAN VATANDAŞ NE YAPSIN?

Bu fotoğraf ilçe kamuoyunda ‘siyasi rüşvet’ olarak algılandı. İlçe kamuoyu, ‘’Belediyede işi olan vatandaş partili olsun olmasın bu üyelik formunu doldurmak mecburiyetinde kalıyor. Sizin belediyede bir işiniz var ve üyelik formunu doldurmadınız. Başınıza ne geleceğini iyi biliyorsunuz’’ diyır.

‘’BELEDİYEYE GELENLERİ ÜYE YAPTI’’

Çekmeköy ve İBB Meclis Üyesi CHP’li Murat Cirav, konuyu ilçe belediyesinin ekim ayı meclis oturumlarında gündeme getirdi. Ahmet Poyraz'ın belediye binası önündeki fotoğrafını kürsüden göstererek “partizanlık” eleştirisinde bulunan Cirav “Herkesin belediye başkanı olacağını söyleyen sayın Ahmet Poyraz işi gücü bırakmış başka yer yokmuş gibi belediyeye gelenleri belediyenin bahçesinde AKP’ye üye yapıyor” dedi.

POYRAZ: BEN PARTİLİYİM

Cirav, Poyraz'ın meclis oturumları sırasında eleştirilere “Rozetimizi çıkartıp görev yapıyoruz. Ama ben partiliyim, partinin adayı olarak seçildim, partime üye yaparım. Ekrem İmamoğlu bir vatandaş gelse ‘üye kartımı imzala' dese imzalamaz mı?” yanıtını verdiğini aktardı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72