Ümraniye İŞKUR istihdam sorunlarını istişare etti

İŞKUR Ümraniye Hizmet Merkezi'nin girişimiyle düzenlenen ‘Çekmeköy'de...

Ümraniye İŞKUR istihdam sorunlarını istişare etti

İŞKUR Ümraniye Hizmet Merkezi'nin girişimiyle düzenlenen ‘Çekmeköy'de...

28 Şubat 2014 Cuma 18:38
Ümraniye İŞKUR istihdam sorunlarını istişare etti

Ümraniye İŞKUR Çekmeköy’de istihdam sorunlarını istişare etti

 

 

İŞKUR Ümraniye Hizmet Merkezi'nin girişimiyle düzenlenen ‘Çekmeköy'de İstihdam Sorunları ve Çözüm Önerileri İstişare Toplantısı' geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi.

 

Çekmeköy Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapılan toplantıya, Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkanı  Ahmet Poyraz ve Yardımcısı Latif Coşar, Çalışma ve iş Kurumu İstanbul İl Müdürü Muammer Coşkun, Ümraniye Hizmet Merkezi Müdürü Yaşar Efiloğlu ile Ümraniye İŞKUR personeli ve Çekmeköy bölgesindeki işadamları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Latif Coşar, Çekmeköy Belediyesi tarafından bir hizmet noktası oluşturulduğunu; bu hizmet noktasında Şubat 2014 itibariyle İŞKUR tarafından 2 iş ve meslek danışmanının görevlendirdiğini belirtti. 

‘İstihdamın tek ayağı yok’

Sonrasında söz alan Ümraniye İŞKUR Hizmet Merkezi Müdürü Yaşar Efiloğlu, bölgedeki istihdamın artık tek ayağının olmadığını belirterek İŞKUR’un faaliyetlerinin yanı sıra İŞKUR İl Müdürlüğü’nün üstün gayretleriyle belediye bünyelerinde oluşturulmaya başlanan istihdam noktalarının da göz doldurucu bir nitelikte olduğunu söyledi. Efiloğlu, toplantının gerçekleşmesi için nezih bir ortam sunan Çekmeköy Belediye Başkanına da teşekkürlerini ileterek sözlerini tamamladı.

     ""        

Poyraz: ‘’İstihdam çok önemli bir sorun”

İstihdam olanaklarının iyileştirilmesinin, diğer sosyal hizmetlerden çok daha önemli olduğunu ve bölgedeki istihdam olanaklarının geliştirilmesinin kendileri için önemli olduğunu ifade eden Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, kendilerine iş bulmak isteyen vatandaşların başvurduğunu belirterek, “İŞKUR İl Müdürümüzün şahsında şube müdürümüze bağlı belediyemizde bu konuda çok gayretli çalışan ekiplerimize ve tabii ki daha da önemlisi işsiz kardeşlerimize iş sağlayan saygıdeğer iş adamlarımıza, bu işin asıl sahipleri, Çekmeköy’de mimarı olan çok değerli kaymakamıma, tüm katılımcılara teşekkür ediyorum’’ dedi.

           

 

Son Güncelleme: 28.02.2014 18:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72