Otomotiv'in ası, ‘As Otomotiv'

Sancaktepe'de hizmet veren Hyundaı Bayii As Otomotiv, hafta sonu düzenlediği

Otomotiv'in ası, ‘As Otomotiv'

Sancaktepe'de hizmet veren Hyundaı Bayii As Otomotiv, hafta sonu düzenlediği

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Otomotiv'in ası, ‘As Otomotiv'

Sancaktepe'de hizmet veren Hyundaı Bayii As Otomotiv, hafta sonu düzenlediği kokteylle görücüye çıkan yeni Elentra'nın tanıtımını yaptı.

Otomotiv sektörü her geçen gün yeni atılımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Bu kapsamda; firmalar, her gün yeni modellerle satış potansiyelini artırma çabası içerisinde. Ülkemizin önde gelen otomotiv firmalarından As Otomotiv de bunlardan biri. Firma yöneticilerinden Uğur Atıl Karaçavuşoğlu, tanıtım kokteylinde yaptığı açıklamada As Otomotiv'in hedef ve amaçlarını anlattı.

""

Hizmette sınır tanımadıklarını ifade eden Karaçavuşoğlu, “As Otomotiv olarak 12 yıldan beri Hyundai Assan'ın Samandıra, Sancaktepe, Sultanbeyli satış ve servis bayiliğini yapıyoruz. Bilindiği gibi Hyundai son yıllarda kalite ve müşteri memnuniyeti ile otomotiv piyasasında en önde gelmekte” dedi.

""

“As Otomotiv'in 2010 yılında satış portföyüne giren İ10, İ30, Accent Blue ve bu yılın Haziran ayında satışa sunduğumuz yeni Elantra modeli, orta ve üst dereceli yöneticilerce büyük beğeni topladı” diyen Karaçavuşoğlu, “As Otomotiv, üç farklı sınıfı bir araya getiren konforu, sportifliği tek bir otomobilde alıcısına sunan yeni Elantra için geçtiğimiz hafta sonunda bir etkinlik yaparak müşterilerimizi ağırladık” dedi.

Kalite ve müşteri memnuniyetini daima ön planda tutan As Otomotiv ve Kiralama Hizmetleri Limitet Şirketi 7/24 saat müşterilerine hizmet veriyor.

""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72