Malte, kaliteli bir iş yaşamının kapılarını aralıyor

Hizmet sektörüne yeni bir anlayış ve dinamizm kazandırmayı hedefleyerek...

Malte, kaliteli bir iş yaşamının kapılarını aralıyor

Hizmet sektörüne yeni bir anlayış ve dinamizm kazandırmayı hedefleyerek...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Malte, kaliteli bir iş yaşamının kapılarını aralıyor

Hizmet sektörüne yeni bir anlayış ve dinamizm kazandırmayı hedefleyerek kurulan Malte Yön. Org. Hizm. Bil. Tekn. Paz. İnş.ve Tic. Ltd. Şti., yenilenen konsepti ile Malte Plaza'yı Ekim 2011'de hizmete açıyor.

 

Yıllardır edindiği sektörel birikimleri, insana ve doğaya yakışır bir şekilde, çağdaş çizgilerle hayata geçirmeyi amaçlayan Malte, yenilikçi ruhunu ve kaliteli hizmet anlayışını hazır ve sanal ofis sistemlerinde de hayata geçiriyor. İstanbul Anadolu Yakası'nda, Maltepe metro durağına bir dakika yürüme mesafesinde, otoparkı, 7/24 hizmet veren güvenlik personeli ve tam donanımlı ofisleri ile müşterilerine ideal çalışma ortamı hazırlayan Malte Hazır Ofis, ekonomik ofis çözümleri ile Türkiye'ye yeni bir iş modeli sunuyor.


""

 

İlk etapta 700 metrekarelik bir alanda 30 adet tek kişilik, 2 kişilik, ve 3-4 kişilik ofislerle hizmet vermeye başlayacak olan Malte, yılbaşına kadar olan süreçte oda sayısını ve hizmet kapasitesini yüzde 100'ün üzerinde bir oranda artırmayı hedefliyor. Her sektörden firmaların tüm ihtiyaçları göz önünde bulundurularak dizayn edilen Malte Plaza'da hazır ve sanal ofis seçenekleri ile birlikte firmaların iş toplantılarını düzenleyebilecekleri modern toplantı salonları da yer alıyor.

 

Gürün: ‘Malte hazır ve

sanal ofisleri sabit işletme

giderlerini azaltıyor'

Hazır ofis kiralamanın normal ofis kiralamaya göre oldukça avantajlı bir yöntem olduğunu söyleyen Malte Yön.Org. Hizm. Bil. Tekn. Paz. İnş.ve Tic. Ltd. Şti. Genel Müdürü Mahmut Gürün, günümüz şartlarında yeni bir ofis kiralamanın emlakçı komisyonu, elektrik-su-doğalgaz saatlerinin üzerinize alınması, boya-tadilat masrafları, büro mobilyası, bina aidatı ve stopaj gibi giderler göz önüne alınarak hesaplandığında ortaya 5 bin lira gibi bir giderin çıktığını söyledi.

 

Bu gidere fatura ödemeleri, ofis temizliği, çay-kahve masrafları vb gibi sabit ofis giderlerinin eklendiğinde yeni bir ofis kiralamanın yaklaşık olarak 9 bin liraya mal olduğunu belirten Gürün, buna karşılık hazır ofis kiralamanın maliyetinin ise bu rakamın onda biri civarında olduğunu açıkladı. 'Malte hazır ve sanal ofislerinde tek ödeme sözleşmede yazan rakamdır' diyen Gürün, herhangi bir ekstra ödemenin söz konusu olmadığını kaydederek sözlerini şöyle sürdürdü:


""

 

“Malte hazır ve sanal ofis sistemleri olarak müşterilerimize en ekonomik ofis seçeneklerini sunuyoruz. Bunu yaparken de müşterilerimizin hem şimdiki hem de gelecekteki ihtiyaç ve beklentilerini göz önünde bulundurmaya çalışıyoruz. Bu nedenle malte hizmeti ile tanışan tüm müşterilerimiz piyasadaki en ekonomik ofisi en yüksek hizmet standardı ile satın aldıklarının bilinci içerisindedir.”

 

Hazır ofislerin özellikle iş hayatına yeni atılmış şirketler, ulusal ya da uluslar arası firmaların temsilciliklerini yapan kişiler, büro masraflarını azaltmak isteyenler için oldukça cazip bir seçenek olduğunun altını çizen Gürün, “Hazır ofis kiralamakla, bina aidatı, fatura ödemeleri, büro malzemeleri vb gibi masraflarınıza son veriyorsunuz. Bunun yanında Malte tarafından şirketinize özel bir telefon tahsis ediliyor.

 

Bu telefon numarası üzerinden arandığınızda profesyonel sekreteriniz telefonunuzu şirketinizin adını söyleyerek açıyor. Sizi arayanları not ediyor ve talep ettiğiniz şekilde sizi bilgilendiriyor. Bu nedenle Malte hazır ya da sanal ofisleri kiralamakla sadece bina aidatı, fatura ödemeleri gibi giderlerinizden kurtulmuyor aynı zamanda malte tarafından sunulan hizmet sayesinde bir sekreter istihdam etmek zorunda kalmıyorsunuz” dedi.

 

Malte hazır ve sanal ofislerinde her türlü sıcak içeceğin mesai saatleri içerisinde sunulduğunu, ayrıca haftada bir gün genel ofis temizliğinin yapıldığını kaydeden Gürün, “Bu hizmetlerimizde herşey dahil ofis fiyatının içerisindedir” diye konuştu. Malte hazır ve sanal ofislerinde birçok hizmetin müşterilerinin hizmetine sunulduğunu vurgulayan Gürün, “Sunduğumuz kaliteli hizmetlerimiz sayesinde müşterilerimiz ofis idari işlerini halletmek için uğraşmıyor. Bu işlere ayıracağı vaktini şirketlerine ayırıyor ve işini büyütmede kullanıyor” diyerek sözlerini tamamladı.


Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3