Kozzy'de kutlama

Kozzy'de kutlama

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Kozzy'de kutlama

 2011 Avrupa'nın En iyi Alışveriş Merkezi seçilen Kozzy, bu özel ödülü 23 Haziran'da ünlülerin uğrak yeri olan Oldies Restaurant'ta verdiği, perakende sektörünün ve sanat dünyasının önemli isimlerinin katıldığı kokteyl ile kutladı.

 

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. ile Amerikalı yatırımcı AGP'nin iştirakı olan, Avrupa'nın en büyük perakende organizasyonu Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi'nin (International Council of Shopping Centers – ICSC) Paris'te düzenlenen konferansında Türkiye'den 2011 Avrupa Alışveriş Merkezleri ödülüne layık görülen tek alışveriş merkezi seçilen KOZZY Alışveriş ve Kültür Merkezi bu başarısını 23 Haziran akşamı Anadolu yakasının en şık restaurantlarından olan Oldies'de oldukça renkli geçen bir kokteyl ile kutladı.

""

Kozzy Icsc ödül kutlama kokteylinde açılış konuşmasını yapan Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak sözlerine Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk'e, Kadıköy Belediye Başkan Vekili Mustafa Demircan'a, Rönesans çalışanlarına ve emeği geçen herkese teşekkür ederek başladı. Rönesans Holding'in tamamıyla takım çalışması üzerine kurulu bir yapısı olduğunu sözlerine ekleyen Ilıcak, bu ödülün inancın ve takım ruhunun bir başarısı olduğunu söyledi.

AGP Başkan Yardımcısı Ulf Petterson ise, Kozzy AVM'ye hakettiği bu ödülü veren başta ICSC jüri heyetine, Kadıköy Belediyesi'ne, Ing Bank'a, Rönesans Holding'e ve Kozzy AVM ziyaretçilerine teşekkür ederken, Rönesans gibi başarılı bir ekiple çalıştıkları için mutluluk duyduklarını ifade etti.

ICSC 2012 Jüri Başkanı ve Jones Lang La Salle Türkiye Başkanı Avi Alkaş'ta konuşmasında projede emeği geçen herkese teşekkür ederek Kozzy AVM'nin birincilik ödülü hakkında böyle  başarılı bir grupla çalıştığından ötürü mutluluk duyduğunu sözlerine ekledi. Bu yıl sonu Amerika'da Las Vegas'da düzenlenecek olan ReCon (Real Estate Conference) Dünya Gayrimenkul Konferansı 2012 Dünya'nın En İyileri Ödülleri için finalist olan Kozzy AVM'ye başarılar diledi.

Geceye katılanlar arasında perakende sektörünün önemli isimlerinin yanı sıra sanat camiasından Özcan Deniz, Tolgahan Sayışman, Selen Soyder ve yapımcı Şükrü Avşar da bu özel gecede yer aldı.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3