Konak Pastanesi yeni yüzü ile hizmetinizde

A'dan Z'ye yenilenen Konak, Çekmeköy'ün yeni lezzet durağı olmaya aday.

Konak Pastanesi yeni yüzü ile hizmetinizde

A'dan Z'ye yenilenen Konak, Çekmeköy'ün yeni lezzet durağı olmaya aday.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Konak Pastanesi yeni yüzü ile hizmetinizde

Çekmeköy'deki Konak Pastanesi yeni yüzü ile hizmete girdi. A'dan Z'ye yenilenen Konak, Çekmeköy'ün yeni lezzet durağı olmaya aday.

Çekmeköy uzun yılardır hizmet veren Konak Pastanesi yeni yüzü ile hizmete girdi. Uzun bir tadilat döneminin ardından A'dan Z'ye yenilenen Konak Pastanesi'nin yeni konsepti oldukça beğeni kazandı. Seçkin bir davetli topluluğunun katılımıyla açılışı gerçekleşen Konak; geniş ürün yelpazesi, profesyonel işletme sistemleri, müşteriye hizmet anlayışı, ayrıcalıklı dekorasyonu ve kurumsal yapısı ile sektöre yeni bir boyut getirecek.

""

Açılış, renkli görüntüler eşliğinde gerçekleşti.  Açılışa Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ile birlikte bölgenin seçkin iş adamları da katıldı. Açılış kurdelesini kesen Başkan Poyraz, davetliler ile birlikte pastanenin terasına çıkarak burada uzun süre sohbet etme imkanı buldu. Poyraz ve beraberindekiler pastanenin yeni yüzünü oldukça beğendiklerini ifade etti.

""

Konak Cafe Pastane, kalıpları zorlayan lezzetlere, bir pastaneden öte tatlara ve özene sahip. Ağır pastalardan bıktınız mı, krem şanti ile gözünüzün boyanmasından sıkıldınız mı? O zaman Konak Cafe'nin hem hafif hem muhteşem tatlara sahip pastalarından, limonlu merenginden, armutlu tartından, kestaneli pastasından tatmalısınız. Konak Cafe'ye öğle yemeklerinde gidip nefis kişlerden, özel spesiyalitelerden tatabilirsiniz . Konak Pastanesi'nin bir diğer artısı da muhteşem terası, Terastaki çay ve kahve keyfini mutlaka deneyin…

""
""

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3