İstihdam Toplantısı Büyük İlgi Topladı!

İşsizlerin iş arama, bulma, işe yerleşme, kendi işini kurma ve meslek edinme...

İstihdam Toplantısı Büyük İlgi Topladı!

İşsizlerin iş arama, bulma, işe yerleşme, kendi işini kurma ve meslek edinme...

15 Mayıs 2014 Perşembe 12:21
İstihdam Toplantısı Büyük İlgi Topladı!

Şile’deki İstihdam Toplantısı Büyük İlgi Topladı!

İşsizlerin iş arama, bulma, işe yerleşme, kendi işini kurma ve meslek edinme sürecinde daima yanında olan İşkur Ümraniye Hizmet Merkezi, işverenlerin de ihtiyaç duyduğu mesleklerde nitelikli elemanları bulabilmesi yolunda çalışmalarına hızla devam ediyor.

Ümraniye Hizmet Merkezi, iş arayanlara sunduğu bireysel danışmanlık hizmetlerini kolaylaştırmak amacıyla iş arayanları ve işverenleri bir araya getirdiği toplu iş görüşmeleri düzenliyor. Geçtiğimiz aylarda Sultanbeyli ve Samandıra’da yaklaşık 850 iş arayanı firmayla buluşturan Ümraniye İşkur çalışmalarının bir sonraki ayağını şile ilçesinde gerçekleştirdi. Şile Belediyesinin Ümraniye Hizmet Merkezi kullanımına açtığı Kadın Toplum Merkezinde 14:00-17:00 saatleri arasında iş arayanların yoğun ilgisiyle gerçekleştirilen ve organizasyonda İş ve Meslek Danışmanları Emel BÜTÜN, Erdoğan PİNAZ, Fevzi UÇKAN ve Çelebi Hava Servisi A.Ş yetkilileri hazır bulundu. Firma yetkililerinin firma, çalışma koşulları ve sosyal olanaklar hakkında yaptıkları sunumun ardından katılımcılarla yüz yüze görüşmeler yapıldı.

 Organizasyon düzenlenmesine katkı sağlayan Şile Belediye Başkanı Can TABAKOĞLU,  ilçede istihdamın 3 aylık kıyı temizlik işleri ile sezonluk işlerle kısıtlı olduğunu dile getirerek daha önce Şile’de böyle bir çalışmanın yapılmadığını vurguladı. İstihdam potansiyeli olan ilçede İşkur’un projelerinin devamlılığının önemli olduğunu belirterek sözlerini tamamladı.

 

 

Son Güncelleme: 15.05.2014 12:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3