ESSİAD geleneksel iftar yemeğinden güzel tablo

Anadolu Yakası Esnaf Sanatkârları ve İşadamları Derneği ESSİAD, Ümraniye Salon..

ESSİAD geleneksel iftar yemeğinden güzel tablo

Anadolu Yakası Esnaf Sanatkârları ve İşadamları Derneği ESSİAD, Ümraniye Salon..

21 Temmuz 2013 Pazar 13:29
ESSİAD geleneksel iftar yemeğinden güzel tablo

Anadolu Yakası Esnaf Sanatkârları ve İşadamları Derneği ESSİAD, Ümraniye Salon Vals’te verdiği iftar daveti ile siyasiler, iş adamları ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerini bir araya getirdi.

Merkezi Ümraniye'de bulunan, işadamı Necmettin Sarı başkanlığındaki ESSİAD, geleneksel hale getirdiği iftar yemeğine bir yenisini daha ekledi. ESSİAD yönetimi, başta siyasiler ve bürokratlar olmak üzere iş dünyası ve STK temsilcilerini bir araya getirdi. Katılımcılar bir kısma iftar yemeğine aileleri ile  birlikte katıldı.

""

Yüksek katılım oldu

ESSİAD iftarına katılan isimler arasında; CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, Ümraniye İlçe Kaymakamı Mustafa Çek, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Öztürk, CHP Ümraniye İlçe Başkanı Nurkal Dedetaş, İlim ve Fazilet Vakfı Başkanı Mahmut Ekşi, (RİDEF), Rize Dernekler Federasyon Başkanı Celal Erdoğan, Ümraniye Şoförler Esnaf Odası Başkanı Nezih Mert, Ümraniye Minibüsçüler Derneği Başkanı Erol Diken,  Ümraniye Kredi Kooperatif  Başkanı Mehmet Yıldız, Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar ve dernek üyeleri bulunuyordu.

""

Başkan Sarı’dan birlik mesajları

Yoğun ilgi yaşanan iftar gecesinde Ümraniye Bakkallar Esnaf Odası Başkanı Resul Taşçı ve ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı tek tek masaları dolaşarak tüm davetlilere teşekkür etti. Yemeğin ardından konuklara hitaben bir teşekkür konuşması yapan ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı, dostluk, dayanışma ve paylaşma duygularının en üst seviyeye ulaştığı Ramazan Ayı’nın önemine vurgu yaptı. Başkan Sarı, konuşmasında, "Bizler halka mal olmuş insanlarız. Birlik ve beraberliğin yaşanmasına çaba göstermemiz lazım. Allah'ın bize en mübarek ay olarak gönderdiği Ramazan Ayı kardeşlik, dostluk ve paylaşım ayıdır" dedi. Başkan Necmettin Sarı konuşmasında ESSİAD'ın üstlenmiş olduğu birleştiricilik misyonunun emin ve kararlı bir şekilde devam edeceğine işaret ederek, "Bu noktadaki etkinlik ve faaliyetlerimizi hız kesmeden sürdüreceğiz. Sizlerin de ilgisi ve desteği ile ESSİAD büyümeye devam edecek" dedi. 

 

""Hamzaçebi’den ESSİAD’a övgü

CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi de bir selamlama konuşması yaparak esnaf ve işadamlarının ülkemiz için önemine değinerek örgütlenmenin her zaman yararlı olduğunu vurguladı. Hamzaçebi, CHP olarak esnaf ve işadamı örgütlenmelerine her zaman önem ve destek verdiklerini kaydetti. Çebi, başarılı çalışmalarından dolayı ESSİAD yönetimini kutladı. 

 

 

""

""

""

""

""

""""""

Son Güncelleme: 21.07.2013 13:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72