Esnaf tercihini değiştirmedi

Sınırlı Sorumlu SS Üsküdar- Dudullu - Çakmak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve...

Esnaf tercihini değiştirmedi

Sınırlı Sorumlu SS Üsküdar- Dudullu - Çakmak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve...

18 Şubat 2014 Salı 15:21
Esnaf tercihini değiştirmedi

Esnaf tercihini değiştirmedi, Zihni Teke’yi seçti

 

Sınırlı Sorumlu SS Üsküdar- Dudullu - Çakmak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, kongresini geçtiğimiz hafta sonu Çamlıca Sefa Restoran’da yaptı. Mevcut Başkan Zihni Teke, başkanlığını devam ettirirken sürpriz doğum günü pastası ile duygulu anlar yaşadı.

Kongre, geçtiğimiz Cumartesi sabah saatlerinde olmasına rağmen, katılım oldukça yüksekti.  Başkan ve ekibi misafirlerini kapıda karşıladı. Davetliler arasında;  Bölge Birlik Başkanı Temel Yaşar Çoruh, Bölge Birlik Başkan Yardımcısı ve Ümraniye Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Mehmet Yıldız, İstanbul Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Hamit Çakır, Ihlamurkuyu Halk Bankası Müdiresi Hülya Ayık, Şileliler Dernek Başkan Yardımcısı Alev Yaman, CHP Ümraniye il Genel Meclis Üyesi Haydar Gebetaş ve çok sayıda kooperatif üyesi ve misafirler vardı.

""

Divan başkanlığını Birlik Başkanvekili Mehmet Yıldız’ın yaptığı genel kurulda tek liste, mevcut  Başkan Zihni Teke’den geldi. Yapılan oylamada yönetim ibra edildi ve Zihni Teke’nin başkanlığı ve listesi oy birliği ile kabul edildi. Teşekkür konuşması yapan Zihni Teke, katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti. Kongrenin bitiminde kooperatif çalışanlarının Başkan Zihni Teke’ye bir sürprizi vardı. Başkanın doğum günü olması sebebi ile  doğum günü pastası kesildi. Başkan Zihni Teke bu sürpriz karşısında duygulu anlar yaşadı.

""

Yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Asil Üyeler:                                                               

1-Zihni Teke (Başkan)                                          

2-Mehmet Yücel                                                     

3-Mehmet Sami Yirmi beş                                      

4-Vedat Boz                                                              

5-İsrafil Daşdemir                                                    

 

Yedek Üyeler:

1-Nilgün Kaplan

2-Emrah Uzun

3-Alev Yaman

4-Hasan Murat Arslan

Son Güncelleme: 18.02.2014 15:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3