Çekmeköylü yeni Hyundai Elantra'yı çok beğendi

Çekmeköy'deki Hyundai Coşkun Oto, Elantra'nın tamamen yenilenen versiyonunu,

Çekmeköylü yeni Hyundai Elantra'yı çok beğendi

Çekmeköy'deki Hyundai Coşkun Oto, Elantra'nın tamamen yenilenen versiyonunu,

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Çekmeköylü yeni Hyundai Elantra'yı çok beğendi

Çekmeköy'deki Hyundai Coşkun Oto, Elantra'nın tamamen yenilenen versiyonunu, kurduğu stantla müşterilerinin beğenisine sundu. Gün boyu açık olan stant ziyaretçi akınına uğrarken yeni Elantra tam puan aldı.

Hyundai'nin, tüm dünyada 1990 yılından bu yana 6 milyon adetten fazla satılan ve en çok tercih edilen modeli olan Elantra'nın tamamen yenilenen versiyonu geçtiğimiz günlerde tüketici ile buluşmuştu. Çekmeköy'deki Hyundai Coşkun Oto ise geçtiğimiz hafta plazadaki tanıtım ve test sürüşü ile Elantra'yı görücüye çıkarmıştı. İki gün devam eden tanıtım ve test sürüşü günleri müşteri akına uğramıştı.

""

Bununla yetinmeyen Coşkun Oto ekibi, bir de stant kurarak tüketiciye ulaşmaya çalıştı. Ekşioğlu beş yıldız AVM önüne kurulan stant, gün boyu müşteri akına uğradı. Yeni Elantra, AVM'ye uğrayan çok sayıda araba severlerin dikkatinden kaçmadı. Standa gelen müşteriler hem yeni Elantra'yı yakından inceleme fırsatı buldu hem de stant görevlilerinden teknik bilgi aldı. 

Yenilenen versiyonu ile Elantra müşterilerden tam puan aldı. Standa gelenlerin büyük çoğunluğu kısa zamanda plazaya uğrayıp test sürüşü yapacaklarını söyledi. Standa gelenlerin büyük çoğunluğu Elantra'nın özelikle dinamik ve sportif yapısını beğendiklerini söyledi. Gün boyu devam eden stantta Elantra'nın yanı sıra i20 modeli de tanıtıldı.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3