Üsküdar'da eğitim desteği hız kesmiyor

Üsküdar Belediyesi, 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Dönemi öncesi ilçe...

Üsküdar'da eğitim desteği hız kesmiyor

Üsküdar Belediyesi, 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Dönemi öncesi ilçe...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Üsküdar'da eğitim desteği hız kesmiyor

Üsküdar Belediyesi, 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Dönemi öncesi ilçe genelindeki okullara önemli yatırım gerçekleştirdi. Tam teşekküllü konferans salonları yapımından tadilat işlerine, boya yardımından su depolarının dezenfeksiyonuna kadar yapılan çalışmalar için yaklaşık 1,1 milyon TL harcandı. Yapılan çalışmalar dâhilinde ilk olarak geçen hafta Üsküdar Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde 450 öğrencinin eğitim alacağı 10 derslik törenle hizmete girdi.

Üsküdar Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde düzenlenen törene Kaymakam Süleyman Erdoğan, Başkan Mustafa Kara, İl Genel Meclis Üyesi Zeki Sayın, Okul Müdürü Ahmet Köse, Memur-Sen Konfederasyonu ve Rize Dernekler Federasyonu Başkanı Ahmet Yurtman, basın mensupları, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Açılış töreninde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mustafa Kara öğrencilere, önümüzdeki 4-5 yıl içinde alacakları eğitimin önlerindeki 40-50 yıla yön vereceğini, dolayısıyla geleceğe yatırım yapmak adına başta dil eğitimi olmak üzere matematik, fizik gibi konulara önem vermeleri gerektiğini söyledi.

Kaymakam Süleyman Erdoğan ise yaptığı konuşmada “İmam Hatiplilik bir ruhtur, bir misyondur. Hak, hukuk, kul hakkı nedir bilen öğrenciler yetiştirmemiz gerekiyor. Önceliği para değil, insan olan nesiller yetiştirmeliyiz” dedi. Erdoğan yaptığı konuşmada ayrıca Üsküdar Belediyesi'nin eğitime layığıyla yatırım yaptığını, kendilerinin de yapılan çalışmalara her türlü desteği vermekte olduklarının altını çizerek Belediye Başkanı Mustafa Kara'ya teşekkür etti.

İlçe genelindeki okullarda Üsküdar Belediyesi tarafından yapılan konferans salonları da birer birer hizmete giriyor. 14 Ekim Cuma günü Gazi Mustafa Altıntaş İlköğretim Okulu, 17 Ekim Pazartesi Mustafa Noyan İlköğretim Okulu, 18 Ekim Salı Şemsipaşa İlköğretim Okulu, 19 Ekim Çarşamba Ali Fuat Başgil İlköğretim Okulu, 20 Ekim Perşembe Paşakapısı Mesleki Eğitim, 21 Ekim Cuma günü de Hilmi Çelikoğlu İlköğretim Okulu'nda yapılan konferans salonları törenle hizmete girecek.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72