Sultanbeyli'de başarıya ödül verildi

Okul birincilerinin üstün başarısı görkemli bir törenle kutlandı.

Sultanbeyli'de başarıya ödül verildi

Okul birincilerinin üstün başarısı görkemli bir törenle kutlandı.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Sultanbeyli'de başarıya ödül verildi

Sultanbeyli'de, 2010–2011 eğitim-öğretim yılı okul birincilerinin üstün başarısı görkemli bir törenle kutlandı. Okulun birincileri için düzenlenen gecede şampiyonlara diz üstü bilgisayar ve çeşitli hediyeler verildi.


Sultanbeyli Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende ilk konuşmayı yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Vefa Vedat Budak, “Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizin yoğun bir çalışma temposunun ardından beklediği 2010–2011 eğitim-öğretim yılının sonuna geldik. Bunun heyecanını sizlerle birlikte yaşıyoruz. Başarıya insan çabalarıyla ulaşır ve başarı için yapılacak her şey bellidir; azimli, kararlı olmak ve iradeli çalışmak. Gurur ve mutluluğumuzun kaynağı olan çocuklarımızın büyük işler başarabileceğinden hiç şüphemiz yok.” dedi ve birinci olan öğrencileri tebrik etti.


Ardından sözü alan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ise, “Biz, kendini ve kentini geliştiren belediye olmak ilkesiyle yola çıktık. Kendini geliştirmek, dolayısıyla kentine, ülkesine faydalı bireyler olmak, ilçemizi kalkındırmak, şüphe yok ki eğitimden geçiyor. Bu yüzden hizmetlerimizin temelinde, gençlerimize iyi bir gelecek hazırlamak, onlara yepyeni fırsatlar sunabilmek yatıyor.” diyerek eğitimle ilgili yapılan hizmetleri anlattı. “İşe, ilçemize yeni okullar kazandırmakla başladık. Göreve başladıktan sonra 10 okulu hizmete açtık.” diyen Keskin, 7 yeni okulun da çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Açılan kültür merkezleri, kütüphane ve düzenlenen etkinliklerle gençlere sosyal imkânlar da sağlamak için gayret gösterdiklerini söyleyen Keskin, ilçenin kalkınması için yaptıkları çalışmalarla Sultanbeyli'yi bölgesinin en hızlı gelişen ilçelerinden biri yapmak istediklerini belirtti.


Keskin son olarak “Üstün başarılarıyla okullarında birinciliği elde eden öğrencilerimizin hediyelerini takdim etmek istiyorum. Tüm öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının ömür boyu devam etmesini diliyorum.” diyerek ödülleri vermeye başladı. 2010 yılı, Seviye Belirleme Sınavı birincilerinden olan Altınay Koleji öğrencisi Şeyma Kaplan'a ödülünün verilmesiyle başlayan törende, birinciliği göğüslemiş 41 öğrenciye diz üstü bilgisayar, ayrıca ilçe birincisi ve SBS birincisine büyük altın takdim edildi, çeşitli hediyeler verildi. Ardından gençler sanatçı Uğur Murathan'ın konseriyle eğlendi.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3