Işık'ta mezuniyet coşkusu yaşandı

Işık Üniversitesi Şile Kampüsü'nde düzenlenen 14. Dönem Mezuniyet Töreni,...

Işık'ta mezuniyet coşkusu yaşandı

Işık Üniversitesi Şile Kampüsü'nde düzenlenen 14. Dönem Mezuniyet Töreni,...

11 Temmuz 2013 Perşembe 15:49
Işık'ta mezuniyet coşkusu yaşandı

 

Işık Üniversitesi 14. Dönem Mezuniyet Töreni

Coşkuyla kutlandı

 

Işık Üniversitesi Şile Kampüsü’nde düzenlenen 14. Dönem Mezuniyet Töreni, öğrenci ve velilerden oluşan kalabalık davetli topluluğu ile gerçekleştirildi.

Tören açılışında Işık Üniversitesi dans kulubünün muhteşem gösterisi yer aldı. Törende bölüm ve fakülte birincilerinin konuşmalarından sonra, sırasıyla Işık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nafiye Güneç Kıyak, Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Sıddık Yarman, FMV Yönetim Kurulu Başkanı Y. Müh. Tufan Durgunoğlu, öğrencileri başarılarından dolayı kutladılar. Ayrıca  hayat yarışının henüz yeni başladığını dile getirip, mezunlara Işık Ailesinin bir ferdi olarak Vakfa ve Üniversitenin her platformda başarılı ve iyi bir şekilde temsil edeceklerine inandıklarını; bu gururu yaşatmaya devam edeceklerini dile getirdiler.

""

Daha sonra fakülte ve bölümlerde dereceye giren mezunlara ışık kupaları ve diplomaları verildi. Tüm mezunlar diplomalarını aldıktan sonra mezuniyet yemini edildi ve büyük bir coşkuyla mezunlar keplerini havaya fırlattılar.Tören bitiminden sonra öğretim üyeleri, mezunlar ve aileleri mezuniyet alanında düzenlen kokteyl ve Sanatçı Fatih Erkoç'un muhteşem performansından oluşan konserle eğlenerek unutulmaz bir mezuniyet yaşadılar.

Son Güncelleme: 11.07.2013 15:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72