Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu Çubuklu'da

Her işten anlayan değil, yaptığı işi en iyi bilen ve doğru yapan nitelikli..

Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu Çubuklu'da

Her işten anlayan değil, yaptığı işi en iyi bilen ve doğru yapan nitelikli..

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu Çubuklu'da

Her işten anlayan değil, yaptığı işi en iyi bilen ve doğru yapan nitelikli yetişmiş insan gücünü hedefleyen Beykoz Meslek Yüksekokulu'nun yeni Çubuklu Yerleşkesi 2011–2012 akademik  yılına törenle merhaba dedi.

 

Çubuklu Yerleşkesinde Vali Yardımcısı Yalçın Bulut, Kaymakam Aydın Ergün, Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, İlçe Emniyet Müdürü İrfan M. Bekaroğulları, Lojistik Meslek Yüksekokulu Mütevelli Heyet Başkanı Ruhi Engin Özmen, Türlev Başkan Vekili ve Mars Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Garip Sahillioğlu diğer Beykoz Protokolü, siyasi parti temsilcileri ve lojistik sektörünün temsilcileri, öğrenciler ve velilerin katılımıyla gerçekleşen açılış töreni Prof. Dr. Ahmet Yüksel'in açılış konuşmasıyla başladı.


""

 

Lojistik Meslek Yüksekokulu Mütevelli Heyet Başkanı Ruhi Engin Özmen, Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve Kaymakam Aydın Ergün'ün konuşmalarının ardından Çubuklu yerleşkesinin açılmasında okula destek olan misafirlere plaketler takdim edildi. Bilgisayar Teknolojileri Bölümü Gündüz Programları ile  İngilizce Hazırlık sınıfları öğrencilerinin eğitim göreceği Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu Çubuklu Yerleşkesi, 13 derslik, 1 bilgisayar laboratuarı, akademik ve idari kadro ofisleri, internet erişim noktası ve kafeteryadan oluşuyor.


""

 

""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3