Bahçeşehir Koleji Ümraniye'de açıldı

Ümraniye'de yapılan Bahçeşehir Koleji, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Bahçeşehir Koleji Ümraniye'de açıldı

Ümraniye'de yapılan Bahçeşehir Koleji, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

17 Eylül 2013 Salı 10:47
Bahçeşehir Koleji Ümraniye'de açıldı

 

Ümraniye’de yapılan Bahçeşehir Koleji, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törene katılan, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can;  Bahçeşehir Koleji’nin yapımında emeği geçen ve katkısı bulunanlara teşekkür etti.

Ümraniye Saray Mahallesi’nde yapılan Bahçeşehir Koleji’nin açılış törenine, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Bahçeşehir Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel, Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Saadettin Gül, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Maliki Ejder Batur, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Törende kısa bir konuşma yapan Bahçeşehir Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Enver  Yücel, “Ümraniye’deki öğrencilerimiz için de Bahçeşehir Koleji, Türkiye'ye ve dünya ya açılan bir kapı olacak. Bizlere destek olan başta Ümraniye Belediye Başkanı Sayın Hasan Can’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Gelişmekte olan ve her şeyiyle yükselmekte olan Ümraniye’ye böylesine güzel bir kolej yakışır" dedi. Daha sonra söz alan Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Saadettin Gül, yeni eğitim öğretim yılının tüm eğitim ve öğretim camiasına hayırlı olmasını diledi. Konuşmasına Ümraniye Belediyesi'nin ilçedeki tüm eğitim faaliyetlerine büyük hizmet ve katkılar yaptığını söyleyerek devam eden Gül, Okul yapımlarından, mevcut okulların tadilat işlerine kadar her türlü eğitim ihtiyaçlarının Başkan Hasan Can tarafından özveriyle karşılandığını ifade etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Saadettin Gül, katkılarından dolayı Başkan Hasan Can'a teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

 

Başkan Hasan Can; katkısı bulunanlara teşekkür etti

Daha sonra söz alan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can,  “Böylesine güzel bir eseri ortaya koyan bu eserde emeği ve katkısı bulanan herkese teşekkür ediyorum. Ülkemiz adına memleketimiz, gençliğimiz ve geleceğimiz adına mutlu olduğumuzu ifade etmek isterim. Eğitim sadece devlete, kurum ve kuruluşlara bırakılacak kadar sıradan bir iş değildir. Eğitim devletiyle, milletiyle, iş adamlarıyla, hayır kuruluşlarıyla, özel sektörüyle ve tüzel sektörüyle herkesin elini taşın altına koyması gereken en önemli seferberliğimiz olmalıdır. Cumhuriyet dönemi boyunca da böyle olmuştur. Şimdide böyle ve gelecekte de böyle olmak zorundadır. Bugün Türkiye’mizde göreve geldiğimiz an itibari ile Cumhuriyet tarihimiz boyunca yapılan okulların derslik sayılarına yakın derslik ve okul yapılmıştır. Ümraniye Belediye Başkanı olarak 50 seneyi aşkın süreden beri Ümraniye’de oturuyorum. 9,5 yıldır Ümraniye Belediye Başkanlığı görevini yürütmekteyim. Ümraniye’nin dününü ve bugününü bilenler aradaki farkı tabi olarak göreceklerdir” dedi. Ümraniye’nin yükselişinden övgüyle bahseden Başkan Hasan Can, “Biz yapmak için varız, güzel yapıların yapılması için varız yapanlara ve yatırım yapanlara destek olmak için varız” dedi.

""

Konuşmaların ardından, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve diğer konuklar, Bahçeşehir Koleji’nin açılış kurdelesini birlikte kestiler. Daha sonra konuklarla birlikte kolejin içi gezildi.

 

Son Güncelleme: 17.09.2013 10:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3