2.500 öğrenciye kırtasiye yardımı

Ümraniye Belediyesi eğitime yaptığı katkılara devam ediyor. Her yıl eğitim.

2.500 öğrenciye kırtasiye yardımı

Ümraniye Belediyesi eğitime yaptığı katkılara devam ediyor. Her yıl eğitim.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
2.500 öğrenciye kırtasiye yardımı

Ümraniye Belediyesi eğitime yaptığı katkılara devam ediyor.  Her yıl eğitim sezonu başında ilçede bulunan tüm ilköğretim ve lise öğrencilerine kıyafet, çanta ve kırtasiye setleri hediye eden Ümraniye Belediyesi, düzenlediği bir törenle 2.500 öğrenciye kırtasiye seti ve çanta hediye etti.  Programa katılan Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdoğdu, hediyelerin bir kısmını kendisi takdim etti.

Ümraniye Belediyesi Nikâh Sarayı'nda düzenlenen programda konuşan Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdoğdu, eğitime yaptıkları katkılardan söz etti. Çocuk ve gençlerin ülkenin yarınları olduğunu ifade eden Erdoğdu, eğitime yapılan her katkının yarınların inşasına katkı olduğunu söyledi.

Her yıl eğitim sezonu başında yaptıkları yardımlarla velilerin yükünü azalttıklarını hatırlatan Erdoğdu, öğrencilere de derslerine çalışmaları konusunda nasihatte bulundu. Daha sonra hediyelerin dağıtım faslına geçildi. Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdoğdu, hediyelerin bir kısmını da kendisi verdi. Hediyeleri alan çocuklar çok mutlu olurken, aileler de katkılarından dolayı Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'a teşekkür etti.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3