Yeni Meclis'ten ilk toplantı

Yerel seçimlerin ardından Pendik Belediye Meclisi'ne seçilen AK Partili...

Yeni Meclis'ten ilk toplantı

Yerel seçimlerin ardından Pendik Belediye Meclisi'ne seçilen AK Partili...

09 Nisan 2014 Çarşamba 13:21
Yeni Meclis'ten ilk toplantı

Yerel seçimlerin ardından Pendik Belediye Meclisi’ne seçilen AK Partili ve CHP’li üyeler,  işbaşı yaptı. Yeni dönemde ilk toplantısını gerçekleştiren Belediye Meclisi’nin açılışında konuşan Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, karşılıklı hoşgörü ve başarılı bir çalışma dönemi diledi.

Pendik Belediye Meclisi, yeni dönemde 33 AK Partili, 12 de CHP’li üyeden oluştu. Geçtiğimiz dönemde AK Parti’nin 30, CHP’nin ise 15 Meclis üyesi bulunuyordu.   Meclis’te 12’si AK Parti’den olmak üzere 14 eski isim görev alırken, 31 yeni üye de ilk kez Meclis sıralarında yerini aldı.   

Meclis’e 8 kadın üye

Pendik Belediye Meclisi’nde kadın üye sayısı da arttı. Geçtiğimiz dönem 3 kadın üyenin görev yaptığı Belediye Meclisi’nde yeni dönemde 8 kadın üye yer alıyor. Buna göre Pendik Belediye Meclisinde bu dönem AK Parti’den 6, CHP’den ise 2 kadın üye meclise girdi. AK Partili kadın meclis üyeleri Hayriye Şirin Ünsel, Zehra Gökbudak, Feriha Gülizar Kurt, Asuman Sesışık, Öznur Canayakın ve Emine Ramazanoğlu olurken; kadın meclis üyesi olarak CHP’yi de Ayşe Ayla Taygaroğlu ve Yasemin Alyeşil temsil ediyor.

En genç onlar

Pendik Belediye Meclisi, yeni dönemde genç üyeleriyle de dikkat çekiyor.  Yaş ortalamasının düştüğü yeni mecliste AK Parti’li üyelerden Akın Böbür ve Gökhan Tekbıyık 27, Öznur Canayakın ve Remzi Topçu 29, Fatih Özeren ise 34 yaşından genç üyeler olarak Pendik Belediye Meclisi’nde yeni dönemde görev yapacaklar.

Kimler seçildi?

Pendik Belediye Meclisi’nde yeni dönemde görev yapacak AK Partili ve CHP’li üyeler şunlar:

AK Parti: Cevat YAMAN, Bülent AŞKIN, Hayriye ŞİRİN ÜNSEL, Fatih ÖZEREN, Remzi ŞEKER, Murat TÜRKYILMAZ, Feriha Gülizar KURT, Akın BÖBÜR, Süleyman PERGEL, Bekir YÖNDEMİR, Zehra GÖKBUDAK, Gökhan TEKBIYIK, Yahya TUNÇ, Ali ŞİRİN, Asuman SESIŞIK, Şerafettin TAŞTAN, Erhan KARATAŞ, Nizamettin ÇAKIR, Öner AŞIK, Öznur CANAYAKIN, Osman UÇAK, Atakan YÜCE, Ramazan TUNÇ, Emine RAMAZANOĞLU, Sinan ÖZER, Remzi TOPÇU, Ekrem YILDIRIM, Ayhan TUĞLU, Hayrullah HASDEMİR, Halil İbrahim ÇAKMAK, Ayhan ERTEKİN, Ramazan ÖZTÜRK, Nihat BEŞTAŞ

CHP: İsa ÖZTÜRK, Ayşe Ayla TAYGAROĞLU, Süleyman Tarık BALYALI, Yakup YETER, Cengiz AYCAN, Murat KAYAOĞLU, Tarık KÜPÇÜ, Fadık TÜRKOĞLU, Nurettin YILMAZ, Ercan YALÇIN, Nasibi Halis ÖNAL, Yasemin ALYEŞİL

 

Son Güncelleme: 09.04.2014 13:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72