ÜSİM'e işverenlerden yoğun ilgi

Üsküdar'daki işsizlik sorununu çözmek için kurulan ÜSİM'e işverenlerin ilgisi...

ÜSİM'e işverenlerden yoğun ilgi

Üsküdar'daki işsizlik sorununu çözmek için kurulan ÜSİM'e işverenlerin ilgisi...

20 Haziran 2014 Cuma 12:18
ÜSİM'e işverenlerden yoğun ilgi

Üsküdar’daki işsizlik sorununu çözmek için kurulan ÜSİM’e işverenlerin ilgisi devam ediyor. Çelebi Holding, ÜSİM’in iş arayanlarıyla gerçekleştirdiği mülakat sonrası 53 kişiyi işe aldı.

 

Üsküdar Belediyesi’nin ilçedeki işsizlik sorununu çözmek için, İŞKUR ile birlikte kurduğu Üsküdar İstihdam Merkezi (ÜSİM), işverenler tarafından yoğun ilgi görüyor.

 

Çelebi Holding yetkilileri, iş bulmak için ÜSİM’e müracaat eden iş arayanlarla, Üsküdar Belediyesi Şemsipaşa Sosyal Tesisleri’nde mülakat gerçekleştirdi. Çelebi Holding İnsan Kaynakları Müdürü Nagihan Ekener’in gerçekleştirdiği mülakata 210 kişi katıldı. Yapılan mülakatlar sonunda 53 kişi işe kabul edildi.

 

İşverenlerle ÜSİM sayesinde görüşme fırsatı bularak iş sahibi olanlar mutluluklarını; “Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve ÜSİM yetkililerine çok teşekkür ediyoruz. ÜSİM sayesinde iş sahibi olduk” şeklinde dile getirdi.

 

İstihdam sorununu ÜSİM aracılığıyla çözmek isteyen Çelebi Holding, her 15 günde bir mülakatlarına devam edecek.

Son Güncelleme: 20.06.2014 12:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3