Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri, Bahar Festivali’nde yeteneklerini sahneledi

Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri, Bahar Festivali’nde yeteneklerini sahneledi

18 Mayıs 2018 Cuma 13:00
Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri, Bahar Festivali’nde yeteneklerini sahneledi

Tuzla Belediyesi Eğitim Birimleri’nin Bahar Festivali, Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri’nin yıl sonu gösterisi ile başladı. Bilgi Evleri kursiyerlerinin gösterilerini keyifle izleyen ve mezunlara diplomalarını veren Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Sizinle gurur duyuyoruz” dedi. Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri Bahar Festivali, Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı’nda gerçekleştirildi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Belediyesi birim müdürleri, vatandaşlar ve veliler, Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri’nin gösterilerini ilgiyle izledi. Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri’nin Bahar Festivali gösterisi, İşaret Dili Kursu öğrencilerinin İstiklal Marşı’nı işaret dili ve sözlü olarak okuması ile başladı. İçmeler Bilgi Evi öğrencilerinden oluşan bando ekibinin sahnelediği bando gösterisi izleyenlerden büyük alkış aldı. Bilgi Evleri bağlama korosu birbirinden güzel Anadolu türkülerini koro ve solo olarak Tuzlalılar için seslendirdi.

Asıl meselemiz gelecek nesli donanımlı yetiştirmek

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, festivalde yaptığı konuşmada Tuzla Belediyesi Eğitim Birimleri öğrencilerine ve velilerine teşekkür etti. Gelecek nesillerin donanımlı yetişmesi için tüm imkanları sunduklarını, bu nedenle eğitim birimlerini hizmete kazandırdıklarını belirten Başkan Yazıcı, “Biz çocuklarımızın, gençlerimizin sosyal, kültürel ve sportif alanda kendilerini geliştirerek tam donanımlı bireyler olarak yetişmesini, gelecek nesillerin donanımlı bir nesil olmasını arzu ediyoruz. Bu nedenle evden ve okuldan sonra 3. adres olmaya çalışıyoruz. Biz 3. adresi oluşturamazsak çocuklarımızın, gençlerimizin geleceğini karartacak, belki de kötü alışkanlığa götürecek başka insanlara boşluk bırakmış oluruz. Allah muhafaza bunu da önlemeye gayret ediyoruz. Ülke olarak geleceğe adım atmak, geleceği düşünmek zorundayız. Yerleri altın da kaplasak her türlü bina da yapsak marinasıyla, alışveriş merkeziyle, şelale parkıyla, gençlik kampıyla birçok proje de yapsak asıl meselenin gelecek nesli yetiştirmek olduğunu çok iyi biliyoruz” dedi.

Çocuklarımız ve gençlerimiz için elimizden geleni yapıyoruz

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, milli ve manevi değerlerini bilen bir gençliğin yetişmesinin önemini de şu şekilde açıkladı: “Sayın Cumhurbaşkanımız’ın da milli ve manevi değerlerini bilen bir neslin yetişmesini arzu etmesinin sebebi, dünyada milli ve manevi değerlerini bilmeyen nesillerin yetişmesinden kaynaklanmaktadır. Dünyanın farklı ülkelerinde, bir çok yerinde milli ve manevi değerlerini bilmeden yetişen, gelecekte ülkelerine sahip olamayacak nesiller bulunuyor. Yerel yönetim olarak bunun için elimizden geleni yapıyoruz. Bugün bir kez daha gördüm. Gençlerimiz gerçekten harika işler başarıyor. Çocuklarımızla, gençlerimizle gurur duyuyoruz. Her zaman söylüyorum; böylesine aziz bir millete hizmet etme fırsatını veren Rabbim’e şükrediyor, sizlere teşekkür ediyorum. Allah sizden razı olsun. Gençlerimize ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum.”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, konuşmasının ardından bu yıl Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri’nden mezun olan öğrencilere diplomalarını verdi. Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri Bahar Festivali, Orhanlı Bilgi Evi öğrencilerinin gerçekleştirdiği tekvando gösterisi ile sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3