Tek Davetli Belediye Başkanı Başkan Zengin'di

Çin Halk Cumhuriyeti'nin Ankara Büyükelçiliği tarafından verilen resepsiyonda...

Tek Davetli Belediye Başkanı Başkan Zengin'di

Çin Halk Cumhuriyeti'nin Ankara Büyükelçiliği tarafından verilen resepsiyonda...

29 Temmuz 2013 Pazartesi 22:45
 Tek Davetli Belediye Başkanı Başkan Zengin'di
Çin Halk Cumhuriyeti’nin Ankara Büyükelçiliği tarafından verilen resepsiyonda Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin davet edilen tek belediye başkanı oldu.
Çin Halk Kurtuluş Ordusu’nun 86. Yıl dönümü Ankara büyükelçiliğinde verilen resepsiyonla kutlandı. Ankara Hilton Otel’deki resepsiyona çok sayıda yerli ve yabancı davetli katıldı.
Resepsiyon boyunca Çin Halk Cumhuriyeti’nin Ankara Büyükelçisi Gong Xiaosheng ve Çinli yetkililerle görüş alışverişinde bulunan Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, Türk ve Çin halklarının ekonomik, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda işbirliğinin artarak devam etmesinin kaçınılmaz olduğunu ifade etti.  “Maltepe Belediyesi olarak Çinli dostlarımızla bu işbirliğinin en güzel örneğini kısa zamanda Maltepe’de göstermek istiyoruz” diyen Başkan Zengin, en güzel örneklerini verdikleri dayanışmanın Maltepe sınırlarını aşacağına dikkat çekti. Maltepe’ye verdiği hizmetler hakkında Başkan Zengin’den detaylı bilgi alan yetkililer, işbirliği konusunda kendilerinin de heyecanlı olduklarını belirttiler.
 
Resepsiyon, Çin ordusunun kuruluşunu anlatan kısa bir filmle devam etti. Davetlilere Çin’e özgü yemekler ikram edildi.
 
""
Son Güncelleme: 29.07.2013 22:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72