Sultanbeyli’de ‘Gönül sofraları’ kuruldu

Sultanbeyli Belediyesi kardeşlik sofralarını Abdurrahmangazi Mahallesi’ne kurdu.

Sultanbeyli’de ‘Gönül sofraları’ kuruldu

Sultanbeyli Belediyesi kardeşlik sofralarını Abdurrahmangazi Mahallesi’ne kurdu.

05 Haziran 2018 Salı 11:40
Sultanbeyli’de ‘Gönül sofraları’ kuruldu

Mahalle iftarları kapsamında sofralar Abdurrahmangazi Mahallesi’ne kuruldu. Belediye Başkanı Hüseyin Keskin iftar programında yaptığı konuşmada, “Her yıl bu sokakta sizlerle aynı sofranın etrafında buluşuyoruz. Gönül sofralarımıza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.” dedi. Konuşmasında Türkiye gündemine de geniş yer veren Başkan Keskin, “Geziyle başladılar, 17-25 Aralık’la devam ettirdiler. MİT tırları ile farklı bir boyut kazandırmaya çalıştılar ve 15 Temmuz’da da işgale kalkıştılar. Hainler Milletimizin sayesinde çok şükür başarılı olamadı. Şimdi ise ekonomik olarak ülkemize saldırıları var. Başaramayacaklar” şeklinde konuştu.

AK Parti İlçe Başkanı Ali Tombaş da yaptığı konuşmada 24 Haziran seçimlerine değinerek, iftar programlarında oluşturulan güzel tabloya teşekkür etti.

AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Ali Sevinç de yaptığı konuşmada iftar programlarının birliğimizi, beraberliğimizi pekiştirdiğini vurgulayarak 24 Haziran seçimlerinin Türkiye için önemine değindi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3