Sualtında Kuğu Gölü Balesi Turkuazoo'da

Çocukların bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na yakışan...

Sualtında Kuğu Gölü Balesi Turkuazoo'da

Çocukların bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na yakışan...

24 Nisan 2013 Çarşamba 09:32
Sualtında Kuğu Gölü Balesi Turkuazoo'da

 

Sualtında Kuğu Gölü Balesi ile en coşkulu 23 Nisan Kutlaması Turkuazoo’da

Çocukların bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na yakışan en eğlenceli kutlama Bayramapaşada’ki Turkuazoo Akvaryum’da gerçekleşti.

Sualtında gerçekleştirilen birbirinden farklı ve keyifli etkinlikle adından söz ettiren Türkiye’nin ilk dev akvaryumu Bayrampaşa Turkuazoo Akvaryum, yine bir ilke imza attı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel coşkulu bir kutlama yaptı ve Sualtında Kuğu Gölü Balesini ziyaretçileriyle buluşturdu.

Su balesi ve senkronize yüzmede çeşitli dereceler kazanmış sporcularından oluşan grubun sergilediği Kuğu Gölü Balesi, çocuklara unutamayacakları anlar yaşattı. Ödüllü sualtı görüntüleme yönetmeni ve fotoğraf sanatçısı Tahsin Ceylan tarafından fotoğraflanan gösteri yoğun ilgi gördü.

Turkuazoo Genel Müdür Yardımcısı Gülnur İnkaya; “Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın bayramı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en güzel şekilde kutlamak istedik. Amacımız çocuklarımızı her zaman eğlendirmek ve sanatın en güzel yönleriyle tanıştırmak. Baleyi ve suyu birleştirdik ve sualtında en önemli eserlerden biri olan Kuğu Gölü Balesi’ni yaptık. Bu Turkuazoo Akvaryum’un çocuklara 23 Nisan hediyesi oldu.” dedi.

Sualtında gerçekleşen Kuğu Gölü Balesi 23-24 Nisan tarihlerinde saat 13:15, 14:15, 15:15 ve 16:15’te ziyaretçilerle buluşmaya devam edecek. Bu tarihlerde Turkuazoo’yu ziyaret eden 16 yaş altı çocuklara özel olarak bilet fiyatları 22 TL yerine 15 TL olarak uygulanacak.

 

Turkuazoo Akvaryum Hakkında:

Global Aquarium firmasının Türkiye temsilcisi İstanbul Sualtı Dünyası A.Ş. tarafından işletilen Turkuazoo, bir ailenin tüm fertlerinin boş zamanlarını hep birlikte geçirmeleri için tasarlanmış dinamik ve interaktif bir eğlence ve eğitim merkezidir. Öğrencilere yönelik su ürünler mühendisleri eşliğinde yürütülen müfredatla uyumlu eğitici programlar sunan Turkuazoo, alternatif bir mekân olarak kurumsal firmaların ürün lansmanları, şirket içi toplantıları, bayii toplantıları, eğitim toplantıları, şirket yemekleri için tercih ediliyor. 

 

Dünyanın ilk ve tek PADI sertifikalı akvaryum dalış merkezi olma özelliklerini taşıyan Turkuazoo, bünyesinde faaliyet gösteren “Turkuazoo Dalış Merkezi” ile dalış tutkunları için köpekbalıklarıyla dalış imkânı sunuyor.

 

Dünya Akvaryumlar ve Hayvanat Bahçeleri Birliği (WAZA) üyesi olan Turkuazoo, Türkiye’de üniversite kuruluşu olmayan özel sektördeki ilk ve tek Caretta Caretta Rehabilitasyon Merkezidir. Turkuazoo, yaptığı başarılı çalışmalar neticesinde, marka yönetimi ve pazarlaması konusunda dünyanın en büyük uluslararası bağımsız kuruluşu Superbrands tarafından Türkiye’nin 2012 yılının en başarılı markalarından biri -SUPERBRANDS- seçilmiştir.

 

Turkuazoo, Avrupa’nın en büyük alışveriş merkezi Forum İstanbul’un içinde, İKEA’nın yanında bulunuyor. Turkuazoo Akvaryum’a toplu taşıma ile ulaşım için Aksaray-Havalimanı arası çalışan metro veya metrobüs kullanılabilir.

 

Son Güncelleme: 24.04.2013 09:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3