Şehit üsteğmenin adı Doğa Park’a verildi

Çekmeköylü şehit Üsteğmen Arif Kalafatın adı Doğa Park’a verildi.

Şehit üsteğmenin adı Doğa Park’a verildi

Çekmeköylü şehit Üsteğmen Arif Kalafatın adı Doğa Park’a verildi.

17 Temmuz 2017 Pazartesi 16:32
Şehit üsteğmenin adı Doğa Park’a verildi

Geçtiğimiz haftalarda Bingöl’de şehit düşen Çekmeköylü şehit Arif Kalafat’ın adı Doğa Park’a verildi. Arif Kalafat adının Doğa Park’a verildiği törene Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, Milliyetçi Hareket Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Cenap Yağmur, Çekmeköy Garnizon Komutanı Albay Yusuf Diker, Şehidin anne, babası, eşi ve çok sayıda Çekmeköylü vatandaş katıldı.

Binlerce Çekmeköylünün katıldığı şehitleri anma programı, Kur’an tilaveti ile başladı. Törende vatandaşlara seslenen Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “ Şehidimizin adını parka vereceğimizi söylediğimizde sağ olsun ailesi duruma sevindi ve çok güzel karşıladı. Biz de zaman kaybetmeden bu çalışmaya başladık. Bugünden sonra bu parka gelen herkes şehidimiz ve aziz şehitlerimiz ruhuna bir fatiha okur inşallah. İşte o zaman biz de gerçek hedefimize ulaşmış oluruz. Vatan için yardan serden geçen azizi şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum ”dedi.

Çekmeköylüler Doğa Park’tan Taşdelen’e yürüdü

Şehit Üsteğmen Arif Kalafat’ın adının Doğa Park’a verilmesinden sonra anma programına katılan binlerce Çekmeköylü Doğa Park’tan Taşdelen Meydanı’na kadar yürüdü. Binlerce Çekmeköylü tekbirler ve sloganlar eşliğinde Taşdelen Meydanı’nda toplanan vatandaşlarla buluşarak şehitler için edilen dualara hep birlikte amin dediler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72