Ramazan öncesi yüzleri güldü

Pendik'ten yola çıkan 2 TIR dolusu yardım malzemesi, sel felaketinin yaşandığı..

Ramazan öncesi yüzleri güldü

Pendik'ten yola çıkan 2 TIR dolusu yardım malzemesi, sel felaketinin yaşandığı..

23 Haziran 2014 Pazartesi 15:59
Ramazan öncesi yüzleri güldü

Pendik Belediyesinin yardımı Bosna'da    

Ramazan öncesi yüzleri güldü

 

Pendik’ten yola çıkan 2 TIR dolusu yardım malzemesi, sel felaketinin yaşandığı Bosna Doboj İstok ve Doboj Jup kentlerine vardı. Evlerini ve işyerlerini kaybeden Bosnalılar, ulaşan yardımın kendilerine  ilaç gibi geldiğini belirterek teşekkür ettiler.

Geçtiğimiz haftalarda Bosna’da yaşanan sel felaketi üzerine harekete geçen Pendik Belediyesinin 2 Tır dolusu yardım malzemesi, Doboj İstok ve Doboj Jup kentlerine vardı. 1 Milyona yakın kişinin etkilendiği sel felaketinde evlerini ve işyerlerini kaybeden Bosnalılar, yardım malzemelerini Kızılay aracılığıyla teslim aldılar. Bölge sakinleri Ramazan Ayı öncesi yapılan bu yardımın kendilerine ilaç gibi geldiğini belirterek, “Ramazan Ayı’na biraz olsun huzurlu gireceğiz. Bu zor zamanımızda bize yardım eli uzatan Pendiklilere teşekkür ederiz.” dediler. Öte yandan yardım malzemeleri arasında beyaz eşya, kırtasiye, giyecek, ve gıda yardımının yanı sıra 5 bin Tarım ve sera malzemesi de bulunuyor. Bu malzemelerle zarar gören tarım ve seraların onarılması öngörülüyor. Yardım TIR'ları, Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin tarafından Pendik Afet Koordinasyon Merkezi'nden yaraları sarmak üzere Bosna'ya yolcu edilmişti. 

""

Son Güncelleme: 23.06.2014 15:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72