Özkes'den Başkan Altınok Öz'e Ziyaret

CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili İhsan Özkes, Kartal Belediye Başkanı ...

Özkes'den Başkan Altınok Öz'e Ziyaret

CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili İhsan Özkes, Kartal Belediye Başkanı ...

28 Haziran 2014 Cumartesi 10:59
Özkes'den Başkan Altınok Öz'e Ziyaret

İstanbul Milletvekili İhsan Özkes’den Başkan Altınok Öz’e Ziyaret

 

CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili İhsan Özkes, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret ederek, yeni dönemde başarı dileklerinde bulundu. Özkes, Kartal’da 30 Mart yerel seçimlerinde Kartallılar tarafından ikinci kez yeniden seçilerek göreve devam eden Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü tebrik ederek, başarı dileklerinde bulundu. Özkes, Kartal’da yapılan hizmetleri yakından takip ettiğini belirtti. CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes’in ziyareti sırasında eşi ve kızı da kendisine eşlik etti. Başkan Altınok Öz’ün Kartal’da yaptığı hizmetler ve projelerle halkın takdirini kazandığını söyleyen Özkes, “Başkan Altınok Öz’ün bundan sonra da güzel projelere imza atacağına inanıyorum. İlçede yapacağı çalışmalar için başarılar diliyorum.” dedi.

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, İstanbul Milletvekili İhsan Özkes’e yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkür etti ve Kartal’da yapılan çalışmalar, projeler hakkında bilgi verdi.



 

 

 

 

 

                                                                 

 

 

 

Son Güncelleme: 28.06.2014 10:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3