Özdil Oda'nın devrini alıp startı verdi

Geçtiğimiz günlerde Ümraniye Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası kongresinde...

Özdil Oda'nın devrini alıp startı verdi

Geçtiğimiz günlerde Ümraniye Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası kongresinde...

06 Nisan 2014 Pazar 12:41
Özdil Oda'nın devrini alıp startı verdi

Mehmet Özdil Oda’nın devrini alıp startı verdi

Geçtiğimiz günlerde Ümraniye Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası kongresinde başkanlığı ezici bir üstünlükle kazanan Mehmet Özdil, Oda’nın devrini ve mazbatasını alıp çalışmalarına başladı.

30 yıllık başkan Bayram Çavuşoğlu’nun saltanatına son veren Özdil, mazbatasını aldıktan sonra Oda’nın devir işlemlerini başlattı. Oda’ya avukatı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gelen Özdil, Oda’ya ait evrak, nakit para ve araçların devrini aldı. Ancak Çavuşoğlu’nun vakfa aktardığı taşınmazların devri yapılmadı. Bilindiği üzere Bayram Çavuşoğlu, Oda’ya ait yönetim odası ve hastaneyi başında bulunduğu vakfa aktarmıştı. Bu nedenle şimdilik hukuki olarak taşınmazlar devrilmedi. Ancak Oda yönetiminin hukuki yollara baş vuracağı  ve vakfa aktarılan taşınmazları geri almaya kararlı olduğu bildirildi.

""

Ümraniye Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın yeni Başkanı Mehmet Özdil, yapılacak çok işlerinin olduğunu söyledi. Esnaftan artık sadece aidat alan bir Oda olmayacaklarını vurgulayan Mehmet Özdil, “Önceliğimiz esnafımız olacak. Seçim sürecinde gündeme getirdiğimiz tüm projelerimizi bir bir gerçekleştireceğiz. Çalışkan ve dinamik yönetim kurul üyesi arkadaşlarımızla birlikte en iyi hizmeti vermeye çalışacağız” dedi. 

""

Son Güncelleme: 06.04.2014 12:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3