Okulların temizlik malzemeleri Çekmeköy Belediyesi’nden

Çekmeköy Belediyesi ilçedeki okullara temizlik malzemesi yardımında bulundu

Okulların temizlik malzemeleri Çekmeköy Belediyesi’nden

Çekmeköy Belediyesi ilçedeki okullara temizlik malzemesi yardımında bulundu

09 Ekim 2017 Pazartesi 12:05
Okulların temizlik malzemeleri Çekmeköy Belediyesi’nden

Çekmeköy Belediyesi her yıl olduğu gibi bu eğitim öğretim döneminde de ilçedeki tüm devlet okulların temizlik malzemesi ihtiyacını karşılıyor. İlçede bulunan devlet okullarının tamamına yapılan temizlik malzemesi yardımıyla öğrencilerin daha hijyenik ortamda eğitim almaları amaçlanıyor.

Alemdağ İlköğretim Okulu’nda gerçekleşen temizlik malzemesi dağıtım törenine Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş da katıldı. ağıtım programında konuşan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz “Okullarımıza eğitim öğretim dönemi içinde yetecek kadar temizlik malzemesi yardımı yapıyoruz. Okullarımızın bakım ve onarım çalışmalarını da yapıyoruz. Bu hizmetlerimizi her yıl düzenli olarak gerçekleştiriyoruz. Öğrenci kardeşlerimizin hijyenik ortamda eğitim görmeleri bizim için son derece önemli,” dedi.

Dağıtım programında konuşan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz “Okullarımıza eğitim öğretim dönemi içinde yetecek kadar temizlik malzemesi yardımı yapıyoruz.Okullarımızın bakım ve onarım çalışmalarınıda yapıyoruz. Bu hizmetlerimizi her yıl düzenli olarak gerçekleştiriyoruz. Öğrenci kardeşlerimizin hijyenik ortamda eğitim görmeleri bizim için son derece önemli,” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72