Öğrencilere final çorbası Üsküdar'dan

Üsküdar Belediyesi, bütünleme sınavları nedeniyle yoğunluk yaşayan...

Öğrencilere final çorbası Üsküdar'dan

Üsküdar Belediyesi, bütünleme sınavları nedeniyle yoğunluk yaşayan...

09 Haziran 2014 Pazartesi 11:17
Öğrencilere final çorbası Üsküdar'dan

Üsküdar Belediyesi, bütünleme sınavları nedeniyle yoğunluk yaşayan öğrencilere çorba desteği verdi. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, bu sabah okullarına gelen Marmara Üniversitesi öğrencilerine çorba ikramında bulunarak başarılar diledi.  

Üsküdar Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da, bütünleme sınavları nedeniyle yoğun bir koşuşturma içerisinde olan Marmara Üniversitesi öğrencilerine çorba ikramı geleneğini sürdürdü. 

Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, etkinlik kapsamında sabah saatlerinde okullara gelen öğrencileri sıcak çorba ile karşıladı.

İlk çorba ikramı, Marmara Üniversitesi Göztepe yerleşkesinde gerçekleşti. Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, çorba kazanlarının başına geçerek, standa gelen öğrencilere kendi elleriyle çorba servisi yaptı.

Çorba ikramı, Bağlarbaşı’ndaki İlahiyat Fakültesi’nde devam etti. İkrama, M.Ü İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Köse de eşlik etti.

İlahiyat Fakültesi öğrencileri, çorba ikramında bulunan başkan Türkmen’e çiçek vererek teşekkür etti.

Etkinlikle ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Hilmi Türkmen, “Eğitim mücadelesi veren, öğrencilerimize bizim de bir katkımız olsun istedik. Yıllardır bu ikramımızı devam ettiriyoruz. Sabah, koşuşturarak okula gelen öğrencilerimizin, ikramımızdan sonra yüzlerindeki ifade ve memnuniyeti bizleri  çok mutlu ediyor. Her zaman, öğrencilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Son Güncelleme: 09.06.2014 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3