Maltepe'nin Sorunları Masaya Yatırıldı

Maltepe Kaymakamlığı'nın önderliğinde ve Maltepe Belediye Başkanı...

Maltepe'nin Sorunları Masaya Yatırıldı

Maltepe Kaymakamlığı'nın önderliğinde ve Maltepe Belediye Başkanı...

24 Mayıs 2014 Cumartesi 11:44
Maltepe'nin Sorunları Masaya Yatırıldı

Maltepe Kaymakamlığı’nın önderliğinde ve Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın ev sahipliğinde yapılan ilçe yönetim toplantısında Maltepe’nin sorunları mercek altına alındı.

 

Maltepe’nin yönetim birimlerinin buluştuğu ve sorunların masaya yatırıldığı toplantıya Maltepe Kaymakamı Mustafa Tapsız, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın yanı sıra İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşları ve yerel basın mensupları katıldı. Maltepe’nin genel sorunları ve mahalle gündemlerinin ele alındığı toplantıda Kaymakam Tapsız ve Başkan Kılıç’ın işaret ettiği ortak nokta, birlik ve beraberliğin kent huzuru üzerindeki etkisi ve halkın yönetime katılmasının çözüm sürecini hızlandırması oldu.

En çok gündeme getirilen ulaşım, otopark, imar ve narkotik konu başlıklarının ele alındığı toplantıda Maltepe Belediyesi olarak üzerlerine düşen görevleri eksiksiz yerine getireceklerinin altını çizen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, dile getirilen konuları tek tek not aldığını, ekibiyle birlikte en kalıcı çözüm için çalışacaklarını ifade etti.

 

Son Güncelleme: 24.05.2014 11:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3