Maltepe'de taşeron işçi ayrımı olmayacak

Maltepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yol Bakım Amirliği'ni ziyaret eden...

Maltepe'de taşeron işçi ayrımı olmayacak

Maltepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yol Bakım Amirliği'ni ziyaret eden...

21 Haziran 2014 Cumartesi 16:16
Maltepe'de taşeron işçi ayrımı olmayacak

Maltepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yol Bakım Amirliği'ni ziyaret eden Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Taşeron işçilere ayrım yapılmasını istemiyorum. Bu uygulamamı belediyede de başlattım. Normal işçiler neden faydalanıyorsa, taşeron işçilerimiz de ondan faydalanacak" dedi.

Yaşanan su baskınlarıyla ilgili yapılacak eylem planları ve müdahaleler hakkında Başkan Yardımcısı Leyla Ünver, Fen İşleri Müdürü Jale Yağcı ve Yol Yapım Amiri Hayri Gedizmen'den  bilgi alan Kılıç, Yol Bakım Amirliği'nde su baskını nedeniyle çöken istinat duvarıyla, işçilerin kaldığı lojmanları inceledi. Başkan Kılıç, "Buranın fiziksel şartları hiç iyi değil. Elbiseler yerlerde mesela. Arkadaşlarla konuşalım, yeni bir inşaat çalışmasıyla buralar yaşanabilir ve gerçekten işçilerimize yakışır bir yere dönüşebilsin. Asla taşeron işçilere ayrım yapılmasını istemiyorum. Bu uygulamamı belediyede de başlattım. Normal işçiler neyden faydalanıyorsa taşeron işçilerimiz de ondan faydalanacak" dedi.

""

"VATANDAŞLARI HER KONUDA BİLGİLENDİRİN"

Kılıç toplantıda belediye birimlerine, "Su baskınlarıyla ilgili vatandaşların taleplerine anında cevap verilmeli. Bununla da yetinmeyip vatandaşla ilgilenilmeli. Sorunları acil bir şekilde çözülmeli, gereken çözümler üretilebilmelidir. Vatandaşlara bilgi vermenizi istiyorum. Hepsinin her şeyden haberi olmalı" talimatı verdi. (20.06.2014)

Son Güncelleme: 21.06.2014 16:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72