Maltepe Açık Cezaevinde Bin Fidan Etkinliği

Maltepe Açık Ceza İnfaz Kurumu, "11 Milyon Ağaç; Bugün Fidan, Yarın Nefes" programına, Maltepe Ceza İnfaz Kurumları dikilen 1 bin fidanla destek verdi.

Maltepe Açık Cezaevinde Bin Fidan Etkinliği

Maltepe Açık Ceza İnfaz Kurumu, "11 Milyon Ağaç; Bugün Fidan, Yarın Nefes" programına, Maltepe Ceza İnfaz Kurumları dikilen 1 bin fidanla destek verdi.

12 Kasım 2019 Salı 11:25
Maltepe Açık Cezaevinde Bin Fidan Etkinliği

Maltepe Ceza İnfaz Kurumları Kampüsünde yapılan törene, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcı Vekili Uğur Seçgin, Cumhuriyet Savcısı İdris Aksoy, İl Jandarma Komutan Yardımcısı J. Albay Cemil Özdemir’in katılımı ile gerçekleşti. Tarım ve Orman Bakanlığınca organize edilen 11 Kasım 2019 tarihinde saat 11.11’ de 11 milyon fidanın 81 ilde aynı anda 2023 ayrı lokasyonda dikilmesi etkinliği Maltepe Ceza İnfaz Kurumları Kampüsünde yoğun ilgi ile karşılandı.

Kıyamet koparken bile fidan dikmenin önemini dile getiren İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcı Vekili Uğur Seçgin, “bugün buraya geleceğe nefes ol kampanyası için tüm Türkiye genelinde 11 milyon fidanın toplarla kavuşturulması kapsamında kurumuza Orman İl Müdürlüğünce tahsis edilen bin fidanın dikmek için bir aradayız. Bizler kıyamet kopacağını bilseniz dahi elinizdeki fidanı dikin nasihatinin sahibi Hz. Peygamberimizin, (S.A.V) ümmeti olarak ağaç ve orman konusunda geçmişten bugüne kadar her türlü güzel faaliyeti ve ormanları korumayı geliştirmeyi kendimize bir borç bildik.” dedi. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcı Vekili Uğur Seçkin, konuşmasının ardından Etkinlikte Maltepe Ceza İnfaz Kurumları Kampüsünde lojmanlar bölgesi arkasında bulunan 4000 m2’lik alana 850 adet Çam ağacı, 100 adet Kara servi ağacı ve 50 adet Mabet ağacı olmak üzere toplam 1000 adet fidanın dikim alanının hazırlanmasında emeği geçen 2 İnfaz ve Koruma Memuru ve 10 Hükümlüye teşekkür belgelerini verdikten sonra fidan dikimine geçildi.

Son Güncelleme: 13.11.2019 10:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3