Kurtköy, görkemli bir parka kavuştu

İçinde oyun grupları, fitness aletleri, koşu parkuru, oturma grupları ve halı...

Kurtköy, görkemli bir parka kavuştu

İçinde oyun grupları, fitness aletleri, koşu parkuru, oturma grupları ve halı...

22 Nisan 2014 Salı 11:36
Kurtköy, görkemli bir parka kavuştu

İçinde oyun grupları, fitness aletleri, koşu parkuru, oturma grupları ve halı saha futbol tesisi bulunan 6 bin 500 metrekarelik dev park, Kurtköy’de hizmete girdi. Pendik Belediyesi’nin yeşille de donattığı park, her yaştan insan için çekim noktası oldu.

Pendik Belediyesi tarafından Kurtköy’e kazandırılan park, mahallelinin birçok ihtiyacına cevap veriyor. Park, yeni yapılan Muhsin Yazıcıoğlu (Gazi) Caddesi üzerinde 6 bin 500 metrekarelik bir alana inşa edildi. Park içerisinde çocuklar için oyun grupları, sporseverler için fitness aletleri ve koşu parkuru yer alıyor. Yeşilin ve ağacın bol olduğu parkta dinlenmek isteyenler için de oturma grupları yapıldı. Gençlerin futbol tutkusunu göz önünde bulunduran ekipler, parka 25x50 metre boyutunda bir de halı saha inşa etti. Bölgeye kazandırılan parktan memnuniyetlerini getiren vatandaşlar emeği geçenlere teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

 

Son Güncelleme: 22.04.2014 11:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3