Kudüs’ün Önemi Panelde Anlatıldı

Sultanbeyli Belediyesi tarafından düzenlenen “Kudüs Gecesi” panelinde Kudüs’ün önemi katılımcılara anlatıldı.

Kudüs’ün Önemi Panelde Anlatıldı

Sultanbeyli Belediyesi tarafından düzenlenen “Kudüs Gecesi” panelinde Kudüs’ün önemi katılımcılara anlatıldı.

08 Ocak 2018 Pazartesi 23:06
Kudüs’ün Önemi Panelde Anlatıldı

Sultanbeyli Belediyesi tarafından organize edilen ‘Kudüs Gecesi’ paneli Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Panele konuşmacı olarak İl Kültür Turizm Müdürü Dr. Coşkun Yılmaz, Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Tomar, Gazeteci-Yazar Turan Kışlakçı ve Yazar Ahmet Turgut yer aldı. Panel kapsamında yapılan konuşmalarda katılımcılara Kudüs’ün önemi anlatıldı. Panelin ilerleyen bölümlerinde konuşmacılar tarafından katılımcılara Kudüs’le ilgili üç soru soruldu. Sorulara doğru cevap verenler arasından çekiliş yapıldı ve 5 katılımcı Kudüs’e gezi bileti kazandı.

Panelde konuşan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “Bu gece Kudüs için burada toplandık. Çok değerli konuşmacılarımız, Sultanbeyli halkını Kudüs konusunda daha duyarlı olmaları için bilgilendirdi. Ayrıca soru ve çekiliş yöntemi ile 5 kardeşimizi Kudüs’e göndereceğiz” şeklinde konuştu. Panelin ardından ‘Umut Mürare’, ‘Kudüs Ezgileri’ konseri verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3