KASGEG, KDD Ataşehir Şubesi ile bir araya geldi

KASGEG, Kastamonulular Dayanışma Derneği Ataşehir Şubesi ile bir araya geldi.

KASGEG, KDD Ataşehir Şubesi ile bir araya geldi

KASGEG, Kastamonulular Dayanışma Derneği Ataşehir Şubesi ile bir araya geldi.

28 Haziran 2014 Cumartesi 10:47
KASGEG, KDD Ataşehir Şubesi ile bir araya geldi

KASGEG, Kastamonulular Dayanışma Derneği Ataşehir Şubesi ile bir araya geldi.

Kastamonu Genç Girişimciler Derneği (KASGEG) Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri, İstanbul’da aktif bir şekilde çalışmalarını sürdüren Kastamonulular Dayanışma Derneği Ataşehir Şubesi’ni ziyaret etti.
Resmi kuruluşunu tamamlayan KASGEG, İstanbul’da bulunan Kastamonulularla temaslarda bulanarak çalışmalarını hızla devam ettiriyor. Bu kapsamda KASGEG, İstanbul’da aktif bir şekilde çalışmalarını sürdüren Kastamonulular Dayanışma Derneği Ataşehir Şubesi’ni ziyaret etti. Ziyarete, Genel Başkan Zafer Küçükşabanoğlu ile birlikte Genel Sekreter Av. Yaşar Civan Şahin, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri Mert Tanyel, Cansu Deniz Çelebioğlu ve Müge Tanyel katıldı.
Kastamonulular Dayanışma Derneği Ataşehir Şubesi Başkanı Bahadır Kipritci ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen KASGEG, burada istişarede bulundu.
KASGEG Genel Başkan Zafer Küçükşabanoğlu, “Dernek olarak güzel memleketimiz Kastamonu için çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Bilindiği üzere İstanbul'da yaşayan azımsanmayacak bir hemşeri potansiyelimiz var. Bununla birlikte birçok derneğimiz de faaliyetlerini sürdürüyor. Bizler Kastamonu Genç Girişimciler Derneği (KASGEG) olarak tüm derneklerimizle istişare etmek, onların fikirlerini almak ve birlikte proje üretmek düşüncesindeyiz. Derneklerin isimleri farklı olsa bile hepimizin tek amacı Kastamonu'dur. Amacın tek olduğu yerde de çoğunlukla birlikte hareket etmenin çok daha etkili olacağı kanaatindeyiz. Her zaman söylediğimiz gibi 'Birlikten kuvvet doğar' düşüncesine herkes sahip olmalıdır. Kastamonulular Dayanışma Derneği Ataşehir Şubesi'ne yaptığımız ziyarette, derneğimize gösterilen yakın ilgiden oldukça memnunuz. Öncelikle derneğimize gösterilen bu ilgi ve misafirperverlik için tüm hemşerilerimize şükranlarımızı sunarız. Çok verimli geçtiğini düşündüğümüz ziyaretimizde ilerisi için birlikte yapacağımız faaliyetlerinin tohumlarını en kısa zamanda atacağız. Doğup büyüdüğümüz bu güzel memlekete karşı sorumluluklarımızı yerine getirmek için tüm kurum ve kuruluşlarımızla uyum içinde hareket ederek şehrimize fayda sağlamak istiyoruz” dedi.

 

Son Güncelleme: 28.06.2014 10:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72