Kartallı Minik Maceracılar, Orman Şenliğinde Doyasıya Eğlendi

Kartal Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Orman Şenliği, Aydos Ormanı’nda minik maceracıların yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Kartallı Minik Maceracılar, Orman Şenliğinde Doyasıya Eğlendi

Kartal Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Orman Şenliği, Aydos Ormanı’nda minik maceracıların yoğun katılımıyla gerçekleşti.

10 Mayıs 2019 Cuma 14:03
Kartallı Minik Maceracılar, Orman Şenliğinde Doyasıya Eğlendi

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yanı sıra; Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Yönetimi, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, öğretmen, öğrenci ve velilerin katıldığı Orman Şenliği, Kartal Aydos Ormanı 2 No’lu kapıdan onlarca maceracı minik öğrenci ve velilerinin yaklaşık 500 metrelik parkurdaki yürüyüşüyle başladı.

Etkinliğe katılım sağlayanların aynı sofrada kahvaltı etmeleriyle devam eden şenlikte daha sonra minkler ve aileleri; halat çekme, çuval ve survivor oyunlarında kıyasıya bir mücadele sergiledi. Yarışmacıların birbirleriyle olan mücadelesinde, ortaya oldukça eğlenceli ve renkli görüntüler çıktı. Öğrenciler için hazırlanan yarış parkurlarında ise maceracı minikler, hem birbirleriyle yarıştı hem de doyasıya eğlendi. Temiz hava ve yemyeşil doğada tüm gün boyunca vakit geçirme şansını yakalayan çocukların, mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Müsabakaların sonunda yarışları kazanan minik öğrencilere sembolik madalyaları, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel tarafından verildi.

Programda bir konuşma gerçekleştiren Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel “Değerli öğrenciler, minik kardeşlerim bugünkü güzel etkinliğimizi gerçekleştiren Kreş Müdürlüğü’ndeki çalışma arkadaşlarım, kıymetli veliler ve değerli misafirler hepiniz etkinliğimize hoş geldiniz. Miniklerimiz bizim için çok kıymetli. Kartal Belediyesi olarak Kreşler Müdürlüğümüz ile birlikte çocuklarımızın güzel bir ortamda, çağdaş bir eğitim anlayışıyla, Atatürk İlke ve İnkılaplarına sadık kalarak eğitim almalarını sağlıyoruz. Hizmet verirken annelerimizin de iş hayatına dâhil olmalarına olanak sağlıyoruz. Bugün, bu etkinliği düzenleyen bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Sizlerin buluşması, kaynaşması; Kartal’daki dostluğu, arkadaşlığı, komşuluk ilişkilerini artırıyor. Böyle özel buluşmalar, sahip olduğumuz en büyük zenginlik olan sevginin, perçinlenmesi için bizlere çok güzel ortamlar yaratıyor. Bu minik yüreklerle beraber sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü artıralım. Onlara güzel bir gelecek bırakmak için Kartal Belediyesi ailesi olarak en başta bizler gücümüz yettiğince koşacağız, çalışacağız. Bundan hiç şüpheniz olmasın. Burada olduğunuz ve bizlere zaman ayırdığınız için çok teşekkür ediyorum, sizleri çok seviyorum, iyi ki varsınız, iyi ki kocaman bir aileyiz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72