Kartal'da yollar yenileniyor

Kartal Belediyesi, kenti daha çağdaş ve modern bir görünüme kavuşturmak için..

Kartal'da yollar yenileniyor

Kartal Belediyesi, kenti daha çağdaş ve modern bir görünüme kavuşturmak için..

02 Haziran 2014 Pazartesi 15:09
Kartal'da yollar yenileniyor


Kartal Belediyesi yolları yenilemeye devam ediyor

Kartal Belediyesi, kenti daha çağdaş ve modern bir görünüme kavuşturmak için yol bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.
Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yol Yapım Amirliği, Hürriyet Mahallesi Gizem Sokak’ta istinat duvarı yapımına başladı. Toplam uzunluğu 200 metre olacak istinat duvarı ile yol kenarında ve yolun alt kısmında bulunan evler için bir güvenlik kalkanı oluşturulması amaçlanıyor. İstinat duvarının yapımı tamamlandıktan sonra ise Gizem Sokak’ta duvara göre yeniden yol yapım çalışması başlatılacağı kaydedildi.
Öte yandan Hürriyet Mahallesi Adnan Kahveci Caddesi’nde yol genişletme çalışması başlatıldı. Yakacık Anadolu ve Endüstri Meslek Lisesi civarında yapımına başlanan toplam 650 metrelik yol genişletmesi çalışmasıyla okul çevresi, daha güvenli ve düzenli bir görünüme kavuşacağı bildirildi.

Son Güncelleme: 02.06.2014 15:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3