Kariyer Merkezi'nden 100 kişiye iş fırsatı

Beykoz Belediyesi Kariyer Merkezi ile Carrefour Mağazaları arasında...

Kariyer Merkezi'nden 100 kişiye iş fırsatı

Beykoz Belediyesi Kariyer Merkezi ile Carrefour Mağazaları arasında...

08 Mayıs 2014 Perşembe 15:38
Kariyer Merkezi'nden 100 kişiye iş fırsatı

Beykoz Belediyesi Kariyer Merkezi ile Carrefour Mağazaları arasında düzenlenen protokolle Carrefour Gebze Deposu’na 100 kişilik bay personel alımı gerçekleştirilecek.

İstihdam çalışmalarıyla 5 yılda 7 bin 500 vatandaşa iş imkanı sunan Beykoz Belediyesi Kariyer Merkezi, Carrefour Mazağazaları ile ortak bir çalışmaya imza atıyor. Firmanın Gebze’de bulunan deposuna çeşitli departmanlarda görevlendirilmek üzere alınacak 100 kişilik personel Beykoz’dan seçilecek.

Toplu olarak düzenlenen iş görüşmesi Beykoz Belediyesi Kariyer Merkezi’nde yapıldı. Personel adaylarında eğitim şartı aranmazken, 20-42 yaş arası, askerliğini yapmış olmaları isteniyor. Personele,  Servis+Yemek+SSK+Maaş imkânları sunuluyor.

İstihdam çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirten Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, “İş imkanına kavuşturabildiğimiz her vatandaşımızın mutluluğu, huzuru bizlerin gururudur. Bu düşünceyle çalışmalarına yön verdiğimiz Beykoz Belediyesi Kariyer Merkezi, önümüzdeki 5 yıllık dönemde daha fazla firmayla temasa geçerek sizlere daha çok iş olanağı sunmaya devam edecektir” diyerek destek veren firma yetkililerine teşekkür etti.

 

Son Güncelleme: 08.05.2014 15:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3