Kardeşlik Sofraları Akşemsettin'e Kuruldu

Mahalle iftarları kapsamında ilk sokak iftarını Mimar Sinan Mahallesi'nde...

Kardeşlik Sofraları Akşemsettin'e Kuruldu

Mahalle iftarları kapsamında ilk sokak iftarını Mimar Sinan Mahallesi'nde...

04 Temmuz 2014 Cuma 17:05
Kardeşlik Sofraları Akşemsettin'e Kuruldu

Mahalle iftarları kapsamında ilk sokak iftarını Mimar Sinan Mahallesi’nde düzenleyen Sultanbeyli Belediyesi ikinci sokak iftarını Akşemsettin Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Çok sayıda mahalle sakininin katıldığı iftar renkli görüntülere sahne oldu.

Onbir Ayın Sultanı Ramazan, Sultanbeyli’ye tüm güzellikleriyle geldi. Sultanbeyli Belediyesi’de her yıl olduğu gibi bu sene de tüm mahallelerde iftar programı düzenleyecek. İlk sokak iftarını çok sayıda mahalle sakininin katılımıyla Mimar Sinan Mahallesi’nde gerçekleştiren belediye, Akşemsettin Mahallesi’nde de binlerce mahalle sakinini aynı iftar sofrasında buluşturdu. Akşemsettin Mahallesi iftar programının açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “Her yıl olduğu gibi bu sene de tüm mahallelerimizde iftar programı düzenleyeceğiz. Dün Mimar Sinan Mahallemizde ilk iftarımızı binlerce kardeşimizin katılımıyla yaptık. Bugün de sizlerleyiz” dedi.

""

“Hizmet Etmek İçin Varız”

“Yerel seçimleri kısa süre önce geride bıraktık” diyen Başkan Keskin, “Yerel seçimlerde vermiş olduğunuz destekten ötürü sizlere bu vesileyle teşekkür ederim. Seçimlerin ardından yeni ekibimizi oluşturduk. Hizmet kervanımız kaldığı yerden devam edecek. Bu dönem de yeni ekibimizle daha fazla hizmet etmek için çalışacağız” dedi. Sultanbeyli’nin altyapıdan üstyapıya kadar baştan aşağı yenilendiğini kaydeden Başkan Keskin, “Geçtiğimiz dönemde ilçemize çok sayıda yatırım yaptık. Bu sene bunun daha fazlasını yapmaya çalışacağız. Geçmiş dönemden devam eden projelerimizi kısa sürede bitirmeye çalışırken yeni projelerimiz de başladı. Merkez Camii, 4 katlı otopark ve meydan genişletme çalışmaları geçtiğimiz günlerde başladı. 400 yataklı devlet hastanemizin yapımı devam ediyor. Ağız diş sağlığı merkezimizin de yakında başlaması için çaba harcıyoruz. Gölet Parkımızı da kısa süre önce hizmete sokmuştuk. Orası da yine ilçemizin en güzel projelerinden biri haline geldi” dedi.

İftar programına katılan AK Parti İlçe Başkanı Ali Sevinç, “Böyle güzel bir yaz akşamında birlikte iftar açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Müslüman coğrafyasında maalesef kardeşlerimiz bu güzel ortamlardan mahrum. Biz onlara hep birlikte huzur için barış için dua etmeliyiz. Şükürler olsun ki ülkemizde birlik var, beraberlik var” dedi.

 

Son Güncelleme: 04.07.2014 17:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3