İstiklal Marşımız Tuzla'dan yankılandı

İstanbul genelinde ‘Engelliler Arasında İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma...

İstiklal Marşımız Tuzla'dan yankılandı

İstanbul genelinde ‘Engelliler Arasında İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma...

21 Şubat 2014 Cuma 15:46
İstiklal Marşımız Tuzla'dan yankılandı

İstanbul genelinde ‘Engelliler Arasında İstiklal Marşı’nı Güzel Okuma Yarışması’nın Anadolu yakası elemeleri Tuzla’da gerçekleştirildi. Engelliler, sesli ve işaret diliyle İstiklal Marşı’nı en güzel şekilde okuyarak final mücadelesi verdi.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Tuzla Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen yarışmaya, Anadolu yakasından 10-25 yaş aralığındaki 177 engelli vatandaş katıldı. Ortopedik, görme, zihinsel ve otistik engelliler İstiklal Marşı’nı sesli okudu, işitme engelliler ise hem sesli okuma hem de işaret diliyle okuma kategorilerinde yarıştı. Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Turgut Özcan ve engellilerin aileleri, yarışmayı heyecanla takip etti.
Elemeler sonucu 35 engelli vatandaşın Anadolu yakasını İstanbul finalinde temsil etmesine karar verildi. Final, 26 Şubat 2014 Çarşamba günü Esenler’de yapılacak.

 

Son Güncelleme: 21.02.2014 15:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3