İstanbul'da 5 İlçeye Kaymakam Atandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugün yayımlanan Resmi Gazete kararlarına göre İstanbul'a beş yeni kaymakam atandı.

İstanbul'da 5 İlçeye Kaymakam Atandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugün yayımlanan Resmi Gazete kararlarına göre İstanbul'a beş yeni kaymakam atandı.

21 Ağustos 2021 Cumartesi 13:49
İstanbul'da 5 İlçeye Kaymakam Atandı

Yapılan atamalar ve ilçeler şu şekilde: Çekmeköy Kaymakamlığı'na Resul Çelik, Maltepe Kaymakamlığı'na Bahri Tiryaki, Sultanbeyli Kaymakamlığı'na Kemal Kızılkaya, Silivri Kaymakamlığı'na Tolga Toğan, Sancaktepe Kaymakamlığı'na Ahmet Karakaya

RESUL ÇELİK KİMDİR?

01.07.1968 Elazığ doğumlu olan Çelik Ankara Üniversitesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, Kamu Yönetiminden mezun oldu. Mesleğe Elazığ Kaymakam adayı olarak başladı. Trabzon, Düzköy ve Araklı ilçelerinde kaymakam vekilliği yaptı.

BAHRİ TİRYAKİ KİMDİR?

1973 Denizli - Güney doğumlu olan Bahri TİRYAKİ, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ni tamamladı. Mülki İdare Amiri olarak Afyon-Bayat; Kars-Susuz; Burdur-Yeşilova; Giresun-Eynesil; Aydın-Germencik Kaymakamlıkları ve Şanlıurfa ile Aydın' da Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 1998 yılında İngiltere Southampton ve Bournemouth şehirlerinde yabancı dil ve kamu yönetimi eğitimi aldı. 1999 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nde "Türk Yönetim Sisteminde Özelleştirme Uygulamaları" yüksek lisans eğitimini ve 2008 yılında İngiltere'de University of Portsmouth' ta Europcan Studies Bölümü'nde "Avrupa Birliği Ombudsmanlığı" üzerine ikinci yüksek lisans eğitimini tamamladı.

Çok iyi derecede İngilizce bilmekte olan TİRYAKİ, Belçika-Brüksel'de Avrupa Birliği kurumlarında iyi yönetişim ve Avrupa Birliği uygulamaları alanında; ABD University Of Davies'te iyi tarım uygulamaları ve tarıma dayalı endüstri uygulamaları alanında; ABD Las Vegas ve San Fransisco' da jeotermal enerji kongresi ve jeotermal enerjiye dayalı elektrik üretimi uygulamaları alanında bilimsel toplantılara ve saha çalışmalarına katılmıştır. 2016 yılı Aralık ayından beri Menderes Kaymakamlığı görevini yürüten Bahri TİRYAKİ evli olup, Emre ve Ege isimli iki çocuk babasıdır.

KEMAL KIZILKAYA KİMDİR?

Eskişehir nüfusuna kayıtlı olup, 1975 yılında Sakarya’nın Akyazı ilçesinde dünyaya gelmiştir. 1997 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olmuştur. Ankara Barosunda Avukatlık Stajını tamamlamıştır. Noterlik Belgesi sahibidir. Ayrıca Hukuk Uyuşmazlıkları alanında Uzman Arabuluculuk unvanı bulunmaktadır. İngiltere’nin Exeter Üniversitesinde Yabancı dil eğitiminin ardından Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi Yönetim Bilimleri Ana Bilim dalında Yüksek Lisans ( Master ) eğitimini tamamlamıştır. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi alanında Doktora ( PhD ) eğitimini tamamlamıştır. Yurtiçi ve yurtdışında birçok eğitim, konferans ve çalışma ziyaretlerine katılmıştır. Yükseköğretim düzeyinde Hukuk, Kamu Yönetimi ve Yönetim Bilimleri alanında Misafir Öğretim Görevlisi olarak konferans ve dersler vermiştir.

İçişleri Bakanlığı bünyesindeki görevine 1999 yılında Nevşehir Valiliğinde Kaymakam Adayı olarak başlamıştır. Görev yaptığı yerlerdeki başarılı çalışmalarından dolayı Bakan, Vali, Belediye Meclisi, Sivil Toplum ve Meslek Örgütleri tarafından birçok defa Üstün Başarı, Başarı, Takdir, Teşekkür, Fahri Hemşerilik belgeleri ile taltif edilmiştir. İçişleri Bakanlığı Müdürler Encümeninin 2014/05 kararı ile Birinci Sınıf Mülki İdare Amirliğine yükseltilen KIZILKAYA, Evli, 2 çocuk babasıdır.

TOLGA TOĞAN KİMDİR?

2018 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle Ortahisar Kaymakamlığına atanan Tolga TOĞAN, göreve başladı. Kaymakam Tolga TOĞAN 02 Eylül 1976 tarihinde Kayseri Pınarbaşı’nda doğdu.İlkokulu Pınarbaşı’na bağlı Sacayağı Köyünde okudu. Lise Eğitimini Ankara’da tamamladı. 1999 yılında Gazi Üniversitesi İ.İ.B.F. Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.2000 yılında yapılan kaymakamlık sınavını kazanarak Mülki İdare Amirliğİ mesleğine girdi.Afyon-Başmakçı, Karabük- Ovacık Kaymakam vekilliklerinde bulundu .9 ay süreyle dil eğitimi için İngiltere’de kaldı. Daha sonra sırasıyla Samsun-Ayvacık Kaymakamlığı, Erzurum-Tekman Kaymakamlığı, Tokat-Almus Kaymakamlığı, Nevşehir-Kozaklı Kaymakamlığı ve Kilis Vali Yardımcılığı yaptı.3 yıldır Diyarabakır Bağlar KaymakamlIğını ve Vali Yardımcısı Vekilliği görevini yürütürken İçişleri Bakanlığının 2018 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle Ortahisar Kaymakamlığına atanan Tolga TOĞAN evli ve bir çocuk babası olup iyi derecede ingilizce bilmektedir.

AHMET KARAKAYA KİMDİR?

1977 yılı Kastamonu- Taşköprü doğumlu olup, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden 1999 yılında mezun olmuştur. 2000 yılında Çankırı Kaymakam adayı olarak Mülki İdare Amirliği'ne atandıktan sonra 2002 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından 9 ay süreyle İngiltere' nin Exeter Üniversitesine İngilizce Dil Kursu ve mesleki incelemelerde bulunmak amacıyla gönderildi ve 88.Dönem Kaymakamlık Kursunu tamamladı. 2008 yılında İngiltere'nin Portsmouth Üniversitesinde Yüksek Lisans Eğitimini tamamladı.

Kaymakam Ahmet KARAKAYA sırası ile; Sinop İli Türkeli ve Erfelek Kaymakam Vekili, (2001- 2002), Konya İli Altınekin Kaymakam Vekili (2003), Afyonkarahisar İli Çobanlar Kaymakamı (2004-2005), Siirt ili Baykan Kaymakamı (2005-2007), Artvin Vali Yardımcılığı, (2007- 2011), Balıkesir İli Savaştepe Kaymakamlığı (2011-2013), Zonguldak ili Kozlu Kaymakamlığı (2013-2018), 16.09.2018 tarihi itibariyle Hayrabolu Kaymakamlığına atanmıştır. Kozlu Kaymakamlığı yaptığı dönemde Zonguldak Vali Yardımcılığı ( 2014- 2018), Karaman Beldesi Kayyum Belediye Başkanlığı ( 2017- 2018) ve Çaycuma Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı ( 2014- 2017) görevlerini yürütmüştür. 27/12/2018 tarih ve 2018/ 260 Karar 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile ilçemize atanmıştır. 1. Sınıf Mülki İdare Amiri olan Kaymakam Ahmet KARAKAYA, evli ve üç çocuk babasıdır.

Kaynak: Gazetem Damga

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72