İlçe protokolü iftarda buluştu

Sultanbeyli Belediyesi tarafından ilçe protokolüne iftar programı düzenlendi.

İlçe protokolü iftarda buluştu

Sultanbeyli Belediyesi tarafından ilçe protokolüne iftar programı düzenlendi.

24 Mayıs 2018 Perşembe 19:00
İlçe protokolü iftarda buluştu

Sultanbeyli Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programında Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, ilçe protokolüyle bir araya geldi. İftar programında konuşan Başkan Keskin, programa icabet eden konuklara teşekkürlerini iletti.

Sözlerine devam eden Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin. 24 Haziran seçimleri ülkemize ve milletimize hayır getirsin. 81 milyon olarak bu topraklarda huzur içinde yaşamak istiyoruz. Kardeşliğimizi bozmak için oluşturulmak istenen tüm kumpasları devletimiz bozmuştur, bozacaktır” şeklinde konuştu.

Başkan Keskin, “Ramazan ayına hüzünlü girdik, katil İsrail’in Kudüslü kardeşlerimize yapmış olduğu katliamı lanetliyorum. Rabbim devletimizi ve milletimizi korusun. Bu coğrafyada beraberce, kardeşçe yaşayacağız. Bunu bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir.” diye konuştu. Aynı zamanda Keskin, Sultanbeyli mülkiyet meselesini kesin olarak çözen ve 10 Mayıs 2018 tarihinde 557 sayılı Torba Kanun’a eklenerek TBMM’den geçen geçici madde 1 kanunuyla da ilgili bilgi verdi.

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’in ardından konuşan Sultanbeyli Kaymakamı Metin Kubilay ise herkesin Ramazan ayını tebrik etti ve İsrail’in gerçekleştirdiği katliamları lanetlediklerini belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3