İBADETHANELER RAMAZANA HAZIR

Çekmeköy Belediyesi Ramazan hazırlıkları kapsamında ilçedeki ibadethanelerin temizliğine başladı.

İBADETHANELER RAMAZANA HAZIR

Çekmeköy Belediyesi Ramazan hazırlıkları kapsamında ilçedeki ibadethanelerin temizliğine başladı.

09 Mayıs 2018 Çarşamba 13:00
İBADETHANELER RAMAZANA HAZIR

Çekmeköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yaklaşan Ramazan ayı münasebetiyle ibadethanelerde temizlik çalışmaları yapıyor. Halıların yıkanması, camların silinmesi, ayakkabılıkların ve seramik yüzeylerin temizlenmesi gibi birden çok işlemin yapıldığı çalışmalarda ekipler titizlikle çalışıyor.

Vatandaşların ibadetlerini daha iyi ortamlarda yapabilmeleri için çalıştıklarını belirten Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Çekmeköylülerin Ramazan ibadetlerini rahatça gerçekleştirebilmeleri için geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da çeşitli hazırlıklar yapıyoruz. Bu hazırlığımızda onlardan biri. İnşallah bu yıl iftar programlarının ardından camilerimizde düzenlenecek programlarla Ramazan’ın maneviyatını hep birlikte yaşayacağız. Tüm vatandaşlarımızı bu programlarımıza bekliyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72