Hasan Can muhtarlar toplantısına katıldı

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye Kaymakamlığı tarafından düzenlenen muhtarlar toplantısına katıldı.

Hasan Can muhtarlar toplantısına katıldı

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye Kaymakamlığı tarafından düzenlenen muhtarlar toplantısına katıldı.

03 Aralık 2018 Pazartesi 22:40
Hasan Can muhtarlar toplantısına katıldı

Ümraniye Tantavi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen toplantıya, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu’nun yanı sıra, Ümraniye Belediye 1. Başkan Vekili Hüseyin Erdoğdu, Ümraniye İlçe Emniyet Müdür Vekili Özkan Kara, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, Ümraniye İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Arif Karapıçak, Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Delibalta, belediye birim müdürleri ve Ümraniye ilçesindeki mahallelerin muhtarları katıldı.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can selamlama konuşması yaparak, “Rabbim yaptığınız güzel işlerin daha güzelini yapmak için sizlere güç kuvvet versin” dedi ve her yıl belediye olarak muhtarlıkların ziyaret edildiğini ve taleplerin değerlendirildiğini söyledi. Başkan Hasan Can, mahalle tespit çalışmaları hakkında da bilgi vererek, “24 saat bu şehri kontrol etmeye çalışıyoruz. Sizler bizim mesai arkadaşlarımızsınız. Bu şehri en iyi şekilde yönetmenin gayreti içerisinde olduk. Türkiye ve şehirleriz son 15 yılda farklı bir misyona ve vizyona kavuştu. Biz de binlerce proje ile ilçemize 450 civarında kalıcı eser yaptık. Ayrıca devletin hiçbir kurumuna 5 kuruş borcu olmayan bir belediyeyiz” dedi. En çok gurur duyduğu hizmetler arasında Sosyal Market hizmetlerinin olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Hasan Can, “Garibin, gurebanın yanında olmak bizlere mutluluk veriyor. Kimseyi aç ve açıkta bırakmadık. Yeni bir seçime gidiyoruz. Rabbim; şehrimiz ve ülkemiz için seçimlerin hayırlara vesile olmasını nasip etsin” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu yaptığı konuşmada, Muhtarlarla bir araya gelmekten dolayı mutlu olduğunu söyleyerek, herkese hayırlı cumalar diledi ve ilçedeki tüm hizmetlerinden dolayı Başkan Hasan Can’a teşekkür etti.

Program muhtarların; sırasıyla görüş, düşünce ve temennilerde bulunmasıyla son buldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72