Günde 200 kişiye hizmet

Ataşehir Belediyesi Ferhatpaşa Sağlık Polikliniği'nde, SGK'lı olup olmadığına..

Günde 200 kişiye hizmet

Ataşehir Belediyesi Ferhatpaşa Sağlık Polikliniği'nde, SGK'lı olup olmadığına..

11 Nisan 2014 Cuma 14:43
Günde 200 kişiye hizmet

Ferhatpaşa Sağlık Polikliniği günde 200 kişiye hizmet veriyor

Ataşehir Belediyesi Ferhatpaşa Sağlık Polikliniği'nde, SGK’lı olup olmadığına bakılmaksızın tüm vatandaşlara hizmet sunuluyor.
Kurulduğu günden bu yana Ataşehir’deki sağlık hizmetlerine katkıda bulunmayı kendine hedef edinen Ataşehir Belediyesi, Ferhatpaşa Mahallesi’nde kurduğu Ferhatpaşa Sağlık Polikliniği’ni geçen ay hizmete açtı.
SGK’lı olup olmadığına bakılmaksızın tüm vatandaşlara hizmet sunan poliklinikte; Kadın Doğum, Çocuk, Dahiliye ve Ağız ile Diş Sağlığı alanlarında günde ortalama 200 kişiye hizmet veriliyor.

""
Ferhatpaşa Mahallesi Yeditepe Caddesi No: 108 adresinde bulunan Ataşehir Belediyesi Ferhatpaşa Sağlık Polikliniği’nin açılış töreninde; Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve eşi Gamze Akkuş İlgezdi ile birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu ve Mustafa Sarıgül açılış kurdelesini birlikte kestiler ve sonrasında sağlık merkezini gezdiler. 

Son Güncelleme: 11.04.2014 14:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72