Erzincan dernekleri, birlik beraberlik örneği verd

Erzincan İliç İlçesi Dernekler Federasyonu Başkanı Cahit Tatar ve CHP Kadıköy...

Erzincan dernekleri, birlik beraberlik örneği verd

Erzincan İliç İlçesi Dernekler Federasyonu Başkanı Cahit Tatar ve CHP Kadıköy...

21 Nisan 2014 Pazartesi 15:34
Erzincan dernekleri, birlik beraberlik örneği verd

Erzincan İliç İlçesi Dernekler Federasyonu Başkanı Cahit Tatar ve CHP Kadıköy Belediye Meclis Üyesi Orhan Şahbaz, İliç Kaymakamı Sedat Ateş’i ağırladı.

Erzincan İliç İlçesi Dernekler Federasyonu Geçtiğimiz günlerde verilen kahvaltıda üyeler moral depoladı… Toplantıda, daha çok köylerin sorunları tartışıldı. Toplantıda, İliç Kaymakamı Sedat Ateş tüm dernek başkanlarına hitaben yaptığı konuşmada;  “Gurbetteki iş adamları ve siyasetçilerin kendi doğdukları öz topraklarına yatırım yapmaları gerekiyor. Bu konuda ben de devletin kaymakamı olarak elimden gelen ne varsa yapmaya hazırım” dedi

""

Toplantıda, dernek başkanları da yöredeki siyasetçi ve iş adamlarına seslenerek, “Gelin birlik içinde olalım ve doğduğumuz topraklara yatırım yapalım. Çünkü oralar bizim doğduğumuz yerler. Çocukluğumuzun geçtiği köylere mutlaka gelip buralarda ne gibi eksiklikler varsa tamamlamamız lazım. 58 köy ve 8 mezradan oluşan 11 ilçemizin ve 33 köyün dernek başkanlarını bugün bir arada görmek gerçekten de gurur verici” şeklinde konuştu. Toplantı bitiminde, Doruksaray Köyü dernek yönetiminden Faruk Kos, yönetim adına Kaymakam Sedat Ateş’e 50. Yıl tabağı armağan etti. İliç Kaymakamı Sedat Ateş de dernek yönetimine teşekkür etti. Kahvaltıya katılanlar arasında bulunan; Zeynel Güney, Gürbüz Erdoğan,Nail Küçük,Cem Özer,Hasan Yol, Ali Haydar Sungur, Mustafa Güçlü, Murat İmrek, Ergin Çimen Özlü gibi isimler derneğe maddi-manevi güç verdi.

Son Güncelleme: 21.04.2014 15:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72